Chrome Pointer

Prisa Aideen!

   Dagens uppdrag!! Det blir inga spoilers just nu, men jag kan säga att jag spelade igenom dag 1 av uppdragen idag och det tog mig säkert en och en halv timme. Gick i lugn och ro och fotade allt jag såg. Galet bra uppdrag och jag kan knappt vänta på i morgon!
   Kan inte fatta att teorin om Ylvas hår ändå var sann, det är ju en sjukt rolig teaser!
 
   Jag måste gå igenom alla 313 bilder jag fotat idag, städa, boka tåg och massa andra saker. Ska på snabbvisit på "min" kära hästgård i helgen och blev inbjuden till dagen innan också för att hinna rida en drös hästar. Man kunde ju ha en värre helg!
 
   Just nu lämnar jag er med veckans SSO BREAKING News och jag sätter mig vid Photoshop!
 


Eva Bunnyland

Har också spelat igenom dag 1 nu! Det var långt och mycket att läsa, men så spännande! Jag ÄLSKAR Fripps kammare, vill bo där!

Filipa

Åh vad spännande! Har inte hunnit spela uppdragen idag, loggade bara in och gjorde hästmarknaden och köpte Farahs grejer (sjukt snyggt, det nya hästsetet alltså! Även jag som inte brukar gilla färgglada träns och sadlar köpte sadeln och tränset), så nu kan jag rädda Jorvik med stil!😂 Ska göra dem imorgon då jag har tid och kan spela i lugn och ro, så taggad!

Fiona Underland

Ja, du hade rätt om håret. Det trodde jag minsann inte. Jag trodde fullt ärligt på att det bara var en slump. Men nehepp. Ha ha.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.