Chrome Pointer

Huvudstory var det!

   Det var ju ett par veckor sedan nu, men tiden för att skriva har varit obefintlig - så nu sjutton!
 
   Så i de senaste huvuduppdragen fick vi gå in i Fripps hem/arbetsrum - och det är faktiskt det som just det här inlägget kommer handla om. Jösses i min lilla låda vad snyggt det var!
 
   Esme vandrar in i Fripps rum för första gången
 
   Fripp verkar vara typ lika mycket boknörd som en annan är och bokhyllorna är så fina. Och den där himlen, hallå!! Så sjukt vackert!
 
   Sånt här skulle jag vilja ha klickbart för att kunna undersöka mer... Skulle vilja veta vad det är för bok! (Yes, nyfiken i en strut)
 
 
   Den här dörren fick mig genast att undra hur stort det här stället är. Finns det ett typ-mötesrum för druider där inne eller något helt annat?
 
 
   Då jag byggde Pine Hill i The Sims 4 i våras klämde jag in "Pandoriska" stenar i typ alla bokhyllor jag kunde bara för att det var kul (det finns ju en drös rosa kristaller i det spelet) så jag var rätt förvånad då jag hittade samma sak här!
 
 
   Den här dörren utgör ytterligare ett frågetecken gällande hur stort rummet är, men det är gobelängen jag är riktigt intresserad av! Motivet kommer direkt från Starshine Legacy och ska föreställa Garnok och Ödesryttarna.
 
 
   Det är så himla fint det här! Man längtar nästan lite efter ett eget hem i spelet bara för att få mer av den här härliga miljön x)
 
 
   Jag hade hoppats att det skulle gå att lista ut vad det var för text i boken, men den var för lågupplöst x) Så mycket detaljer här inne though!
 
 
   En av de saker jag gillade bäst inne i Fripps rum var no doubt boktrappan! Det gör lite ont i min själ att man ska kliva på böcker, men samtidigt var det en fantastiskt vacker trappa.
 
   All cred i världen till SSO's 3D-artister som skapat den här miljön! Fripps rum är helt magiskt och den stora detaljrikedomen får platsen att kännas så levande. Ska bli så spännande att se vad mer vi får göra här nere!
 


Filipa

Håller med, så sjukt snyggt gjort!❤️

Amanda Rainwood

Esme, du tog måhända inte screenshots av det ens karaktär tänkte när hon rotade runt bland Fripps böcker i jakt på Pandorias Kodex? Jag hann inte med och läsa i och med min obefintliga förmåga att göra någonting alls under tidspress :P Tack!

Svar: Don't you worry, jag har allt!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Jag älskade att en av böckerna hette Jerry Trotter och Den Brinnande Tekoppen (eller nåt sånt😂) Harry Potter är ju det bästa som finns och det var roligt att bokens namn "härstammar" från Harry Potter och Den Flammande Bägaren😍😂

Eva Bunnyland

Quinn: Älskar också Jerry Trotter😂

Vill typ bo i Fripps rum, det är sjukt fint och som du sa detaljrikt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.