Chrome Pointer

Teatern

   Jag ligger ju så sjukt mycket efter med att skriva om veckans uppdateringar numera... Snälla SSO, ge oss möjlighet att ändra dygnsrytm i spelet? Jag tycker verkligen inte det är kul att spela i det orange-rosa kvällsljuset så då struntar jag hellre i det helt, haha...
 
   Jag ska säga några korta grejer om Thalia som dök upp för ett bra tag sedan hursom, hehe. Thalia har supersnyggt hår som jag är galet avundsjuk på, tycker hon har riktigt cool design på hela sig själv som karaktär och skulle vilja sno hennes handskar också och teaterfunktionen i sig är... intressant, men inget som jag själv har nytta av. Vore dock kul med mer uppdrag runt det, för jag tyckte det var kul att använda även om det inte är något som jag kommer leka med på eget bevåg!
 
 
 
 


Filipa

Älskar hennes hår, och modellen på klänningen är riktigt cool! Vill ha dem i spelet! Förstår att tofsarna på håret kanske är svåra att få till iochmed att man har saker på huvudet och det blir lite skumt att typ ha mössa med tofsarna, men önska kan man ju alltid...

Daniela Silvergarden

Jag har läst KP i flera år och jag tycker att Thalias hår ser lite ut som Siris hår, Siri från Bleckmossen :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.