Chrome Pointer

Teatern

   Jag ligger ju så sjukt mycket efter med att skriva om veckans uppdateringar numera... Snälla SSO, ge oss möjlighet att ändra dygnsrytm i spelet? Jag tycker verkligen inte det är kul att spela i det orange-rosa kvällsljuset så då struntar jag hellre i det helt, haha...
 
   Jag ska säga några korta grejer om Thalia som dök upp för ett bra tag sedan hursom, hehe. Thalia har supersnyggt hår som jag är galet avundsjuk på, tycker hon har riktigt cool design på hela sig själv som karaktär och skulle vilja sno hennes handskar också och teaterfunktionen i sig är... intressant, men inget som jag själv har nytta av. Vore dock kul med mer uppdrag runt det, för jag tyckte det var kul att använda även om det inte är något som jag kommer leka med på eget bevåg!
 
 
 
 


Filipa

Älskar hennes hår, och modellen på klänningen är riktigt cool! Vill ha dem i spelet! Förstår att tofsarna på håret kanske är svåra att få till iochmed att man har saker på huvudet och det blir lite skumt att typ ha mössa med tofsarna, men önska kan man ju alltid...

Daniela Silvergarden

Jag har läst KP i flera år och jag tycker att Thalias hår ser lite ut som Siris hår, Siri från Bleckmossen :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.