Chrome Pointer

Stenhuggarens valv

   I det kallla valvet i DInodalen finns det gaaalet mycket detaljer, och några av dem är jag rätt intresserad av!
 
   Valvet ska ju ha varit stängt med hjälp av Månens magi, men samtidigt är det rätt intressant att Jon Jarls sigill är just månens symbol... Känns lite skumt.
 
   Coola facklor! Undrar om de till viss del består av samma stenar som det är i Dinodalens lyktor...
 
   Asså detaljerna! Väggarna!! Pelarna!!!
 
   De här dörrarna är så sjukt intressanta! Vad leder de till? Varför är de låsta? Är det ett Urträd på dörren?
 
   ÄLSKAR växtlighet som den här, tycker det är så dynamiskt!
 
   Det var nästan lite synd då man hittade pusselbitarna under sin första resa till valvet - man ville bara fortsätta utforska!
 
   Jag hoppas verkligen att det finns gömda valv på fler ställen på Jorvik... tänk vad coolt det skulle vara med valv i olika stilar beroende på vilken magi som håller reda på't!


Daniela Silvergarden

Det kanske finns något liknande bakom väggen med stjärnan i Jon Jarls grav? Bara en gissning :)

Lilly Underwood

Kanske finns fler reliker, och inte bara nyckeln, där inne :)

Filipa

Älskar stället, så fint med alla detaljerna! Blev dock lite stressad först när jag trodde det var en labyrint (mina tankar gick typ som ”jag kommer komma vilse och vara fast här för alltid!”, även om det är ett coolt ställe så vill jag inte det) men när jag fattade att gångarna faktist hade en struktur och var logiska (iochmed att det som mest var ”fyrkanter” (eller nåt?) som mynnade ut i stora rummet tillslut (blev lite rörigt, hoppas det går att förstå vad jag menar. Kort sagt: när jag fattade att det inte var någon risk att gå vilse så älskade jag platsen😂❤️)).

Sigrid Winterdotter

Kanske var Jon Jarl med i Månens Sigill?

Svea duskbook

Fint ställe eller hur❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.