Chrome Pointer

Stenhuggarens valv

   I det kallla valvet i DInodalen finns det gaaalet mycket detaljer, och några av dem är jag rätt intresserad av!
 
   Valvet ska ju ha varit stängt med hjälp av Månens magi, men samtidigt är det rätt intressant att Jon Jarls sigill är just månens symbol... Känns lite skumt.
 
   Coola facklor! Undrar om de till viss del består av samma stenar som det är i Dinodalens lyktor...
 
   Asså detaljerna! Väggarna!! Pelarna!!!
 
   De här dörrarna är så sjukt intressanta! Vad leder de till? Varför är de låsta? Är det ett Urträd på dörren?
 
   ÄLSKAR växtlighet som den här, tycker det är så dynamiskt!
 
   Det var nästan lite synd då man hittade pusselbitarna under sin första resa till valvet - man ville bara fortsätta utforska!
 
   Jag hoppas verkligen att det finns gömda valv på fler ställen på Jorvik... tänk vad coolt det skulle vara med valv i olika stilar beroende på vilken magi som håller reda på't!


Daniela Silvergarden

Det kanske finns något liknande bakom väggen med stjärnan i Jon Jarls grav? Bara en gissning :)

Lilly Underwood

Kanske finns fler reliker, och inte bara nyckeln, där inne :)

Filipa

Älskar stället, så fint med alla detaljerna! Blev dock lite stressad först när jag trodde det var en labyrint (mina tankar gick typ som ”jag kommer komma vilse och vara fast här för alltid!”, även om det är ett coolt ställe så vill jag inte det) men när jag fattade att gångarna faktist hade en struktur och var logiska (iochmed att det som mest var ”fyrkanter” (eller nåt?) som mynnade ut i stora rummet tillslut (blev lite rörigt, hoppas det går att förstå vad jag menar. Kort sagt: när jag fattade att det inte var någon risk att gå vilse så älskade jag platsen😂❤️)).

Sigrid Winterdotter

Kanske var Jon Jarl med i Månens Sigill?

Svea duskbook

Fint ställe eller hur❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.