Chrome Pointer

Steamrea igen...

   Jag har inte hunnit testa något av spelen jag köpte under senaste Steamrean, men ju nu är det en ny galen rea på grund av Black Friday/Cyber Monday. Ori and the Blind Forest är det spel jag nog MÅSTE köpa, annars tittar jag lite på Tricky Towers som jag börjat spela lite på lunchraster och tycker är svinkul (även fast jag inte är särskilt bra på det). Annars är det rätt mycket på min önskelista som är billigare än vanligt, men eftersom jag börjar fundera på att verkligen köpa de två nya Pokémonspelen (ja, jag köper alltid båda tillgängliga versionerna) och vet hur många timmar jag lägger på en vanlig spelgenomgång är det inte värt att bunkra massa andra spel då jag redan har rätt mycket att testa. Problemet är ju att det att jag har tur om jag ens kan kika på något utanför mina vanliga ramar någon gång varannan vecka, skulle behöva så mycket mer tid...
 
   Är det något som ni kommer köpa nu under rean?
 


Lottie Snöfödd

Nej det blir ingenting den här omgången. Vi lade penagrna p en större och bättre råttbur istället. Så att det är bara att glömma rean, hade dock varit kul med Rise of the Tomb Raider, men det kommer fler reor.

Rekommenderar i övrigt att du köper på dig Fallout New Vegas, riktigt bra spel och till ett helt okej pris just nu!

Siri

Dragon Age!!!!!

Elin

Köpte Hellblade, Clandestine, God eater 2 och The first tree. :)

Iris Highgarden

50%på GTA V, så värt det!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.