Chrome Pointer

Vill bygga mer!

   Nu har jag ju haft en lång och deppig vinter, men i takt med värmen börjar jag få tillbaka lite driv. Jag vill bygga hus! I The Sims alltså, det är långt kvar tills jag hamnar i medelålderskris och börjar springa fram och tillbaka mellan järnhandel och byggplats med skottkärra för att forsla byggmaterial.
   I morgon kommer ett nytt game pack till The Sims 4 och jag är väldigt nyfiken på vilka nya byggföremål som kommer med i det. Jag har en bunt halvfärdiga byggen på lut, men min dator orkar inte riktigt spelet. Jag hoppas ha en ny dator innan sommaren är slut, men så länge kan man planera vad man vill göra åtminstone!
 
   Här är ett par bilder jag inte är säker på om jag visat. Det är från mitt... tror det var det tredje bygget jag någonsin gjorde i spelet, haha, då jag precis köpt vampyrpacket och började lära känna spelet lite närmare.
 
 
 
 


Emelie

sååååå fint!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.