Chrome Pointer

Vill bygga mer!

   Nu har jag ju haft en lång och deppig vinter, men i takt med värmen börjar jag få tillbaka lite driv. Jag vill bygga hus! I The Sims alltså, det är långt kvar tills jag hamnar i medelålderskris och börjar springa fram och tillbaka mellan järnhandel och byggplats med skottkärra för att forsla byggmaterial.
   I morgon kommer ett nytt game pack till The Sims 4 och jag är väldigt nyfiken på vilka nya byggföremål som kommer med i det. Jag har en bunt halvfärdiga byggen på lut, men min dator orkar inte riktigt spelet. Jag hoppas ha en ny dator innan sommaren är slut, men så länge kan man planera vad man vill göra åtminstone!
 
   Här är ett par bilder jag inte är säker på om jag visat. Det är från mitt... tror det var det tredje bygget jag någonsin gjorde i spelet, haha, då jag precis köpt vampyrpacket och började lära känna spelet lite närmare.
 
 
 
 


Emelie

sååååå fint!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.