Chrome Pointer

Så skönt!

   Jag har fruktat lite för att spela in Harry Potter och Fenixordern på video, och anledningen till det är att jag tycker att slutet av spelet är så sjukt tråkigt. Post-game är superkul för det är bara att springa runt och hitta alla hemligheter på slottet, men hela avslutandet av storyn då man ska bryta sig in på Trolldomsministeriet... huga! Och dessutom hatar jag att duellera i spelet, för inget man gör funkar ju?! Man klickar som en galning och ingenting händer för att spelet inte känner av vad man gör med datormusen.
   Men, nu är det klart! Jag har bara idag spelat in tre avsnitt och har avslutat hela main game, så nu ska jag hoppa in i post-game och börja göra de riktigt roliga sakerna. Efter det har jag inte heller något som gör att jag måste hålla kvar i den dator jag har idag, så jag kan börja leta efter en ny en! Det ser jag verkligen fram emot, tänk att kunna börja spela lite tyngre spel utan att datorn skriker ifrån...
 
   Nu ska jag hoppa in i spelet igen och fortsätta utforska Hogwarts!
 
 


Sabrina Eastforest

Blev själv besviken på hur gameplayen var när man tar sig in i trolldomsministeriet första gången jag spelade och är det fortfarande när jag spelar. Hoppades på att de skulle vara som både i boken och filmen att man springer runt i mysteriedepartimentet och slåss mot dödsätare men icke :( Har inte haft problem med duellerna :o Oh ja! Post-game är jättekul! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.