Chrome Pointer

Så skönt!

   Jag har fruktat lite för att spela in Harry Potter och Fenixordern på video, och anledningen till det är att jag tycker att slutet av spelet är så sjukt tråkigt. Post-game är superkul för det är bara att springa runt och hitta alla hemligheter på slottet, men hela avslutandet av storyn då man ska bryta sig in på Trolldomsministeriet... huga! Och dessutom hatar jag att duellera i spelet, för inget man gör funkar ju?! Man klickar som en galning och ingenting händer för att spelet inte känner av vad man gör med datormusen.
   Men, nu är det klart! Jag har bara idag spelat in tre avsnitt och har avslutat hela main game, så nu ska jag hoppa in i post-game och börja göra de riktigt roliga sakerna. Efter det har jag inte heller något som gör att jag måste hålla kvar i den dator jag har idag, så jag kan börja leta efter en ny en! Det ser jag verkligen fram emot, tänk att kunna börja spela lite tyngre spel utan att datorn skriker ifrån...
 
   Nu ska jag hoppa in i spelet igen och fortsätta utforska Hogwarts!
 
 


Sabrina Eastforest

Blev själv besviken på hur gameplayen var när man tar sig in i trolldomsministeriet första gången jag spelade och är det fortfarande när jag spelar. Hoppades på att de skulle vara som både i boken och filmen att man springer runt i mysteriedepartimentet och slåss mot dödsätare men icke :( Har inte haft problem med duellerna :o Oh ja! Post-game är jättekul! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.