Chrome Pointer

Nu är han här!

 
 
   Okej, så Spirit är i spelet - och det är nog bättre än någon vågat hoppats på! Spirit tar med sig element från regnbågarna och Galloper Thompson och blir en vildhäst som springer kors och tvärs över Jorvik varje heltimme. Coolt! Dessutom kan man faktiskt köpa honom också, på ett riktigt snyggt sätt - istället för att köpa honom på klassiskt sätt får man köpa ett äpple i Fort Pinta för 699 Star Coins, och om man ger Spirit äpplet har man "köpt" honom i och med att han bestämmer sig för att flytta in i ditt stall. Att ha Spirit i spelet utan att kunna köpa honom hade varit värdelöst från SSO's synpunkt och jag tycker det var en riktigt smart lösning!
   Jag har aldrig varit ett die hard Spirit-fan, men det är ju klart att filmen alltid haft en plats i hjärtat. Dock är hästen i sig så uttjatad, och det har jag tyckt under hela min uppväxt. Jag kan tycka det är lite synd att det inte är originalhästen som kom in i spelet, men man förstår ändå varför - DreamWorks arbetar inte med den gamla hästen längre och därmed blev det den nya. Så sjukt coolt att SSO jobbar med DreamWorks though? Tänk vilka dörrar det kan öppna! DreamWorks har gjort tonvis med galet bra filmer och jobbar också med tv, vilket är väldigt intressant... kanske det här öppnar upp för just film/serier med SSO?
 
   Jag har inte hunnit spela direkt, men jag ska förstås prata mer om Spirit så fort jag kan! Just idag är det dock delfinal 2 i Eurovision, och i morgon kan det hända att jag har en skum dag. Jag ska iaf börja den med en ridtur, vilket inte är helt fel :D






Amaranta pinklee

hej esme! jag har inte fått potatis uppdragen? vet du vad jag ska göra har redan mailat sso men vet du nått annat jag kan göra?

Svar: Nope, det är en bugg från SSO's sida så det är bara att vänta och se om de hinner fixa det innan festivalen försvinner!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.