Chrome Pointer

Inte som tänkt, men...

   Jag sa ju att jag skulle dela med mig av ett SSO-bygge från The Sims 4 - and so be it! Dock är det här inte det bygge jag tänkt visa, utan jag måste jobba mer på det först. Jag kommer dela upp det här huset i olika inlägg spridda över flera dagar, för det är väldigt, väldigt mycket detaljer här och jag vill kunna visa allt utan att inlägget blir fem mil långt med bilder, haha. Om ni vill se bilderna i förväg kommer jag börja posta dem en och en på min design-Insta @designbyesme.
 
   Välkommen till Soul Rider HQ! Inspirerat av arkitekturen som Aideens Beskyddare favoriserar har Lisa, Linda Alex och Anne flyttat ihop i en mindre herrgård som erbjuder ett kök, ett stort vardagsrum, ett överfyllt bibliotek, två badrum, ett rum för var och en av tjejerna samt ett litet extra uthus med Soul Rider-grejer plus ett eget litet observatorium.
   Finns tillgängligt i galleriet just nu genom att söka på mitt EA-ID Monokerus!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.