Chrome Pointer

Inte som tänkt, men...

   Jag sa ju att jag skulle dela med mig av ett SSO-bygge från The Sims 4 - and so be it! Dock är det här inte det bygge jag tänkt visa, utan jag måste jobba mer på det först. Jag kommer dela upp det här huset i olika inlägg spridda över flera dagar, för det är väldigt, väldigt mycket detaljer här och jag vill kunna visa allt utan att inlägget blir fem mil långt med bilder, haha. Om ni vill se bilderna i förväg kommer jag börja posta dem en och en på min design-Insta @designbyesme.
 
   Välkommen till Soul Rider HQ! Inspirerat av arkitekturen som Aideens Beskyddare favoriserar har Lisa, Linda Alex och Anne flyttat ihop i en mindre herrgård som erbjuder ett kök, ett stort vardagsrum, ett överfyllt bibliotek, två badrum, ett rum för var och en av tjejerna samt ett litet extra uthus med Soul Rider-grejer plus ett eget litet observatorium.
   Finns tillgängligt i galleriet just nu genom att söka på mitt EA-ID Monokerus!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.