Chrome Pointer

Vem är er favorit?

   Lisa och Meteor i den Hemliga nivån i Starshine Legacy: Episod 4
 
   Vem är er favorit av Ödesryttarna? (Ja, det tar fortfarande emot att kalla dem "Soul Riders". De var Ödesryttare under hela min barndom!)
   Min är Linda. Böcker, kunskap och ett stort intresse för lärande samtidigt som det inte är helt lätt att hitta vänner - jag känner igen mig. Sen då man väl hittar sina vänner håller man fast vid dem, åtminstone så gott man klarar efter omständigheterna. Jag tycker om Linda; hon är vänlig och sympatisk.


Deborah Turtlehand

Alex är min favorit :)

Eva Bunnyland

Eller hur, kallar dom också ödesryttarna! Tycker inte att soul riders finns x)
Alex är min favorit <3

Eva Bunnyland

fast jag är kanske lite mer som Linda egentligen haha

Nadine Moonpeak

Min favorit är Linda men gillar Alex också <3

Elvira Pandawood

Har alltid gillat Alex och Lisa :)

Cecilia Gladefield

Lisa är min favorit. Älskar hennes stil och sköna attityd :3 Hon vågar vara sig själv och tar ingen skit ;)

Siri Birchsong

Alex har varit min favorit ända sen ssl 1! Tycker hon är den perfekta blandningen av lojal och självständig.

Monique Skydawn

Anne är absolut min favorit, har en tendens att alltid falla för den stereotypiska snobbtjejen, därav min stora kärlek för Loretta och Sharpay i High School Musical... men tycker dessutom att Anne är så himla cool och det är just mysteriet runt henne som jag dras till, iallafall i SSO :D

Lova Windpaw

Alex är min favorit av ödesryttarna. Jag är ju en blandning av Alex och Linda.

Linnea "Limpan" Loudlake

Eftersom jag ibland känner mig som Linda så är hon min favorit! Den där typiska nörden, hon är ju typ jag IRL! Hon är la min tvillingsjäl haha! Men jag känner igen så MYCKET av mig själv i henne! Så Linda♥️

Desutom är hon ju smart, precis som jag ;3

Leah Pandalake

Alex är min solklara favorit tätt följd av Linda. Men alla fyra betyder väldigt mycket för mig

Bambi Hawkstar

En fråga?

Hur laddar man ner det spelet?

Svar: SSL går inte att ladda ner.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.