Chrome Pointer

Uteritter med NPCs

   Esme och Ash visar Mandy runt i Moorland - Mandy, var är hjälmen?
 
   Jag kan minnas två gånger som vi har haft uteritter med NPCs - dels denna gång med Mandy, dels då man hjälper till vid Öppet hus vid Jorvikstallet. Jag tycker det är en mysig grej, men det vore kul att göra det någon gång om NPCn vore kopplad till sin egen häst. Tänk att leda uteritter och själv bestämma farten t ex. Nödvändigt? Inte alls. Roligt? O ja.


Bresha Queenbrooke

Hej jag har gjort uppdraget ett spår men har inga mer uppdrag med mr kembell eller turisterna. När jag tittade på Youtube när du gör det uppdrag får du ju fler direkt vad ska jag göra krävs det nåt speciellt rykte

Svar: Om du inte har några uppdrag alls bör du kontakta support, annars är det bara att fortsätta med andra uppdrag!
Esmeralda Silverforce

Johanna Wolfpeak

Jag håller med, det hade varit jätteroligt!

Vilda Snownight

Om man kunde bestämma farten själv skulle det vara awesome!

Minna Moonchild

Ja, det vore jättekul!

Tänk om det kunde komma som ett dagligt uppdrag någon gång i veckan att man fick leda en uteritt tex från Moorlandstallet och den NPC man skulle rida tillsammans med skulle vilja rida till en spec plats, tex... upp till Valedale, samt att man själv fick bestämma tempo och ridvägen dit.

Eller så kanske James i Fort Pinta skulle vilja sälja erbjudanden om uteritter, han verkar ju inte tacka nej till klirr i kassan. Fast då skulle man inte få många JS för besväret... Attans snåljåp...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.