Chrome Pointer

Tjoho!

   Idag började jag kika på chassin för ny dator. Det är väldigt troligt att jag får hjälp av en bekant att bygga ihop en dator som passar mig, så jag har börjat spåna efter modeller på chassin till att börja med eftersom det är rätt lätt att hitta allt som ska vara i dem ändå då man vet vad man behöver, haha. Den dator jag har nu stoltserar med två USB-portar i fronten och de sitter på botten av datorn vilket inte passar mig alls eftersom jag har datorn under skrivbordet. Den dator jag har på mitt jobb har fyra portar som sitter på toppen, och jag ÄLSKAR det så det är sånt jag kikat efter. Hittade några fina alternativ som dessutom är stora nog för att få plats med allt man nu kan tänkas ha, så nu behöver jag bara ta diskussionen med bekantingen för att se vad jag behöver ha i det i åtanke på vad jag vill ha ut av min dator. Precis som jag sa till en kompis idag försöker jag lära mig och jag har många gånger läst på för att försöka lära mig mer om datorer och prestanda, men jag glömmer alltid allt jag läst inom 18 sekunder. Suck!
 
   I morgon tänker jag gissa på midsommaruppdatering som traditionen bjuder, och sen har jag turen att jag jobbar halvdag på torsdag och är ledig på fredag. Tjoho! På torsdag allra senast bör jag alltså äntligen få spela SSO i dagsljus igen, då blir det arabköp!
   Dock bor jag borta i helgen. Jag har blivit ombedd att sitta kattvakt åt världshistoriens sötaste fluffboll så jag har inte tillgång till min egen dator under helgen. Det är liiiite dumt tidsmässigt för dels vill jag spela spel, dels behöver jag spela in videor och dels släpptes ett nytt The Sims-pack idag! Det kostar bara en hundralapp och jag är lite taggad på föremålen i det. 
 
 
 
   Btw, jag och Siri Moonbear (min eviga superhjältebiokompis) såg Wonder Woman idag. Jag hade förväntat mig en bättre film än vad det var! Bra försök DC, men Marvelfilmerna är fortfarande ljusår bättre...






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.