Chrome Pointer

Star Stable Game News

   Hela året fram till veckan då nya araben släpptes har Star Stable Game News, en nyhetsshow med Matilda och Game Master Ylva, släppts varje vecka i samband med onsdagsuppdateringarna. I avsnitten pratar de om uppdateringen, som en kortare version av det tidigare konceptet The Star Stable Show som SSE gjorde i tre säsonger.
 
   Jag föredrar text framför videor. Alltid. Jag har ändå tyckt det varit trevligt med de här videorna och jag kan tänka mig att särskilt yngre som inte är så intresserade av att läsa gillar dem. Ylva och Matilda är ett bra par i video, och gästspel från Ylvas hund Koda är alltid uppskattat, haha!
 
   Vad har ni tyckt om att få nyheterna i videoform varje vecka?
 
  Om ni mot all förmodan helt missat videorna har ni några exempel här:
 
 
 
 
 


Eva Bunnyland

Tycker videorna i sig är bra men föredrar att läsa ^^

Ellen Westheart

Föredrar också att läsa nyheter framför att se dom på video, det går fortare och är bara allmänt bättre haha :)

Cecilia Gladefield

Tycker det är jättemysigt med videorna. Alla bloopers och sneaky sneak peaks är alltid roliga ;) Är mysigt att titta på dem under ens lunchrast på jobbet^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.