Chrome Pointer

SMS - för dig som inte vågar prata

   Så som titeln lyder är det jag alltid tänker på så fort som jag hör "SMS". Hade en bekant som hade ovanstående som sms-signal och jag är permanent skadad efter att ha hört signalen dagligen under lång tid.
 
   Sms från James
 
    Vi har några få uppdrag i SSO som inleds med att man får ett sms. Typ då man öppnar Epona och då man öppnar Sydhoven. Det är inte mer än det idag va?
   Mobiltelefonen ser ju ut att vara mer av ett arkeologiskt fynd än den tegelsten jag fick till mobil då jag var sju år gammal och mina päron skiljde sig, så det är ju inte direkt realistiskt att använda den då det redan är allmän känndedom att mobiltäckning på Jorvik är nästintill obefintligt, men är det bara jag som tycker det är en nice grej att få sms av andra karaktärer? Jag tycker det är en kul grej som bidrar till att man känner sig mer som en del av spelet. Man måste inte alltid söka upp folk för att prata med dem, de kan söka upp oss också! 
 
   Nu kanske James och hans sms-skills är lite till besvikelse för att han inte använder en massa penga-emojis, men lite kanske man får uppoffra för att ens få ett sms. Nä vet ni, jag hoppas att det här blir en större grej i framtiden. Kanske vi en dag får oss en egen jPhone 7+++ eller något åt det hållet i spelet. Just det här som gör att vi blir som riktiga invånare på Jorvik är det som gör att jag tycker idén med sms är en riktigt bra idé.


Daisy

Håller med om att vi ska få en mobil-telefon i framtiden på spelet :)

Eva Bunnyland

Jaa jag vill ha en jPhone!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.