Chrome Pointer

Det här med färja i Epona

   Sedan Epona öppnades har communityt nästan skrikit efter en till färja som går till den lilla hamnen nedanför New Hillcrest. Skriken har nu nästan dött ut, ich även fast jag sällan använder färjor skulle det vara lite trevligt med en till färja.
   Jag tänkte på varför vi aldrig fick en färja dit, och misstänker att det är för att Epona hör till Skördebygden. Alla transporter i Skörde och Epona är nämligen sammankopplade, så SSO-teamet kanske ser det som att Eponas hamn måste bli den i Jarlaheim?
   Jag skulle tycka det vore nice med en till färja för enkelhetens skull, och det skulle öka realismen lite. Men sen vill jag ju också ha färjor som går direkt till Pir 13 i Jorvik City för att man snabbt ska kunna ta sig dit med...
 
   Hur ser ni på färjorna? Skulle ni ha användning för fler?
 
   Jorviks senaste färjeläge är det vid Sydhoven


Filipa

Jag skulle gärna ha fler färjor, men då får de gärna utöka med fler bryggor där färjorna kan lägga till på de ställen där färjorna ska finnas. Detta för att man inte ska behöva vänta så länge på rätt linje. Om man tänker hur det är nu så är det så jag precis står ut att vänta, ska det komma fler färjor utan att komma fler bryggor så blir det så lång väntan om man precis missar den (frustrationen då man hoppar över grinden till färjan när den åker iväg, missar den och åker ner i vattnet...) att det blir meningslöst och iallafall jag kommer ge upp och rida till stället jag ska till. Men de får gärna uppdatera laddningsskärmen, nu när vi fått så fina nya laddningsskärmar känns den lite tråkig...

Matilda Southtree

Joo, åtminstonde en färja till New Hillcrest vill jag ha, och Jorvik City borde ha en också, då det ligger vid kusten och hallå, det är Jorviks huvudstad!
Inte i Pir 13, det området lämpar sig inte för en trevlig färja, men kanske ett stranområde med en fin strand & en trevlig uteservering och i ena kanten av det området en brygga med färja, eller en båthamn med massvis av segelbåtar & vackert väder.

Viktoria Shadowhunter

En färja som går direkt till hamnen nedanför New Hillcrest skulle vara perfekt. Då slipper man ta transporten till Epona så fort man vill dit. Det skulle vara betydligt mycket enklare. Då behöver man bara ta färjan dit istället för att ta den till Jarlaheim för att sedan ta transporten till Månskärbyn eller New Hillcrest, eller ta transporten till Nilmers högland för att sedan springa till nästa transport vid värdshuset på andra sidan bron.
Själv tar jag det andra alternativet då det går mycket snabbare och vet att fler gör det.
Dessutom skulle det vara smidigare för dem som bor i New Hillcrest stallet om det kom en färja dit, då har man lättare att ta sig till Fort Pinta.

Simon

Jag håller helt med Shadowhunter ^ Också för att färjor är mycket roligare än transport, även om det kan ta längre tid att åka :)

Connie Farcake

Jaa! det vore jätte bra med en färja till epona!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.