Chrome Pointer

Den nya webbsidan

 
 
  Medan jag var på semester uppdaterades SSO's webbsida! Sidan har fått en helt annan layout och är lite mer interaktiv, vilket ändå inte säger jättemycket då SSO aldrig haft någon webb som varit direkt spektakulär. Jag gillar dock verkligen den här versionen, som om inte annat är riktigt snygg! Nyhetsposterna har lyfts med minst två bilder i varje post och bilderna är dessutom större än tidigare, det finns nu information om spelets appar, de konstiga 3D-bilderna från studion Bläck (numer Goodbye Kansas Studios) som jag misstänker ingen egentligen gillade är nu helt borta och man har nu en profilsida som är mycket vettigare än den sorgliga sidan vi haft de senaste åren. Stort lyft!
   Det känns dock som att det finns plats för mer, för det är fortfarande en rätt fattig webb trots att den är mycket, mycket bättre än den tidigare. Om det nu blir mer har jag inte en aning om, men jag har fortfarande ett hopp om att man ska få en mer personlig profilsida trots att den vi nu fått är bättre än den tidigare.
 
   Vad tycker ni om den nya webben?
 
 


Frida Wolfcloud

Jag tycker inte hemsidan blev jättebra, det är ganska svårt att hitta den sidan där man skriver till supporten!

Svar: Hm, tänkte inte ens på det! Jag använder bara Starstable.com/support så kommer man direkt dit!
Esmeralda Silverforce

Signe skyborn

Tyckte den var sådär.Hittar inte ens spel namnet om man äns kan se det på hemsidan

Svar: Det syntes väl inte mer på den förra sidan though? Båda två har loggorna högst upp men jag kan inte minnas att det uttryckligen stod "Star Stable" nånstans på gamla webbens förstasida...
Esmeralda Silverforce

Allison Goldhand

Jag tycker att den är supersnygg! Jag tycker även att det är bra att de nu har en sida för föräldrar, där de kan läsa information om spelet. Den sidan var inte där innan om jag minns rätt.

Svar: Jo, en föräldrasida har alltid funnits! Dock har det alltid varit svårt att hitta till vissa delar av webbsidan, och det kvarstår tyvärr med vissa delar har jag märkt nu efter att ha tittat runt mer xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.