Chrome Pointer

Isgrottan

   Vilken cool idé med isgrottan i julbyn! Jag gillar verkligen att få välja vad man vill byta till sig, jag hade verkligen hunnit tröttna på att få femton dubletter av något jag redan ägt i tre år medan jag bara vill ha nya föremål. Jättebra funktion, guldstjärna på den! Det jag fortfarande behöver är dock större garderob, börjar bli lite fånigt trångt nu...
 
   Inte nog med att det är smart, jag tycker det är riktigt snygg också!
 
 
   Cool grej med det gamla renpulvret också!


Filipa

Håller med, älskar att man får välja! Kan väl tycka att en del av grejerna är rätt dyra (alltså att det krävs många önskningar), men det är väl bara så det är. Får se om jag lyckas få allt, det är mitt mål, men iaf väldigt bra att jag kommer kunna välja det jag vill ha mest om jag inte hinner. T.ex skulle jag lätt kunna välja bort de där gröna byxorna ehe... Tycker en del av grejerna var jättefina, typ renhornen, och schabraket och benlindorna var jättefina, och jag gillar även sadelväskan, skorna (även om jag inte är något fan av modellen på dem), älvöronen och skägget, men jag hoppas att detta inte är ”årets” set eller vad man ska säga. Vet inte riktigt varför, men var inte jätteförtjust i kläderna och sadeln/tränset. Tycker det var lite skumt med rosa blommor mitt i vintern... Men aja, hoppas vi får kläder i julkalendern. Älskar hursomhelst de nya stickade tröjorna, och de låga svarta bootsen ned foder som går att köpa, helt kär! Ska köpa dem, helt klart! För att återgå till saken, jag tycker idén med isgrottan är jättebra, minns hur sur jag alltid blev när jag fick typ sju dubbletter av samma sak per gång jag bytte in när julklappsäcken fanns ehe😂 Bra jobbat SSO!

Gwendolyn Ravenrider

Vill sååå gärna spela! Men mitt grafikkort har blivit förstört så jag har inte hunnit spela juluppdragen alls x(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.