Chrome Pointer

Effektiva helger ♥

   Jag har en hel ledig dag framför mig och ändå har jag redan hunnit med så mycket den här helgen, bland annat sjukt mycket spelande! Idag är det ju också Starshine Sunday och ett nytt avsnitt av SSL går ut på min engelska YouTube medan en till juspecial går ut på min svenska.
   Igår var jag ute på en promenad på morgonen och passade på att spela Pokémon GO! för första gången på evigheter eftersom det äntligen kommit nya Pokémons. Att dagen väder räknas in i appen är rätt intressant det med... jag var ute på en runda där man brukar hitta rätt många Pokés men fick bara med mig några Skittys, en Minun och en Mudkip. Jätteglad över Mudkip, men hade verkligen hoppats på att se några fler... Jag tänkte ta mig en sväng nu på morgonen också och jag vet att både Electrike och Spoink finns i närheten, så jag hoppas springa på någon av dem.
   Jag skulle gärna spela mer än vad jag gör just nu, men det är deppigt med det eviga mörkret och dessutom är det så himla kallt att peta på telefonen under promenader! Ännu en anledning till att jag hatar vintern x) Jag gillar att promenera och gör det väldigt gärna, men inte i mörker och särskilt inte då halkan kommer.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.