Chrome Pointer

Diskussionen om snö

   Jag har aldrig varit ett fan av snö i SSO (eller i spel alls egentligen) så då jag hörde att det inte kommer någon snö till spelet i år blev jag rätt tacksam. Det räcker liksom bra med Dinodalen för min del... men att ett helt nytt område byggdes upp istället, trots att Mistfall snart kommer, det är HELT SJUKT! Vilken insats av SSO-teamet, och julbyn är fullkomligt magisk. Det känns ju helt klart mer värt att få denna plats än att dras med dassiga texturer ute i resten av spelet... Särskilt eftersom många snabbt tröttnar på snön ute i resten av Jorvik.
   Jag hann ju inte spela något förra veckan, men oj vilka reaktioner det var på att det inte skulle komma någon snö! Man ser återigen att folk säger grejer som "SSO-teamet är så lata", bara för att de inte fick det de ville ha. Jag tycker det är en rätt vidrig trend i ärlighetens namn. Är ett helt nytt område med hela nya funktioner som glidande på is och föremålen i isgrottan något som tyder på lathet? Jösses, folk har ju inget hyfs. Jo, man kan säga "jag tyckte inte om det här beslutet", men att kalla teamet för "lata" tycker jag är så lågt. Istället för att släppa samma grej som vi haft de senaste fem åren (medan många spelare högljutt har klagat över att teamet är lata för att uppdrag återanvänds) har en enorm insats gjort för att ge oss en cool spelupplevelse och då är de lata för att de INTE återanvänder saker istället... jag blir helt matt och orkar knappt följa med i det som händer i vårt community längre, haha, tycker det är så himla mycket negativitet.
 
   Kritik är bra, men det är så himla onödigt att kasta dynga bara för sakens skull.
 
   Bara den här himlen är anledning nog för mig att förundras över julbyn. Vilken plats! Jag skulle hellre ha betalat extra för att få spela i det här än att få en till vinter gratis i det gamla vinterlandskapet.


Filipa

Håller med dig fullt ut, julbyn är otrolig! Musiken, isen, uppdragen och tävlingarna, norrskenet, snön, nissarna, isgrottan... Ja allt! Förstår mig inte på en del spelare, aldrig är de nöjda🙄 Först klagar de på att det är samma gamla uppdrag hela tiden, sen att de inte kommer. Man får absolut tycka så, inget hat, men man kan väl iaf vara lite schysst när man förmedlar sin åsikt! Tycker som jag nämnt tidigare mycket bättre om den här typen av snö (som liknar den i Dino) än den blåa frosten som kommit tidigare, tycker personligen att detta var ett jättebra sätt att lösa ”snöproblemet” på av SSO. Ett helt nytt område man kan vara i om man vill, vill man inte ha snö är det bara att hålla sig borta från julbyn! Och dessutom kommer vi få utforska Mistfall i lugn och ro utan snö, kommer bli så Awesome på onsdag!!!

Ellen

Håller med dig helt! Älskar att det inte är snö på hela Jorvik haha men saknar dock de gamla uppdragen i JH och SGB lite... men Julbyn väger helt klart upp för det!

Lilly Underwood

Man blir så less på folk! Jag tycker personligen att det är tråkigt att det inte blir någon snö i resten av Jorvik, då julkänslan dras ned när man inte är i nya området och det ser lustigt ut med juldekorationer i sommarväder, men julbyn är fantastiskt fin. Man får helt enkelt offra sig lite, allt blir inte som man önskar. Bra är det att det inte kommer vara någon snö som förstör stämningen i Mistfall, i alla fall! Pepp!

Amanda

Själv saknar jag snön i Jorvik. Men hellre Julbyn än snö i hela Jorvik. För Julbyn är ju verkligen ett helt nytt område, och det är nästan synd att det försvinner efter jul, haha. Dessutom vill jag inte få min första blick på Mistfall med snö. Utan vill ju se hur det verkligen ser ut med all natur, osv. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.