Chrome Pointer

Artifex Mundi

   Jag hade heeeelt glömt bort att jag signat upp mig som Betatestare för Artifex Mundi fram till att jag fick ett mail från dem dagen innan julafton och med det fick en länk för att ladda ner ett spel de har under utveckling. Artifex Mundi är ett polskt företag som utvecklar/ger ut en hel drös med spel. Jag upptäckte dem då jag såg en videoserie med Scarlet Mysteries på YouTube och har efter det köpt spelet samt är intresserad av att testa mer i samma stil (spelade tidiga versioner av samma typ av spel då jag var yngre men hade glömt hur mycket jag gillar dem). Jag signade kvickt upp mig som Betatestare för att få möjlighet att testa nya spel gratis, och därmed testade jag en outgiven titel för ett par dagar sedan och lämnade sedan en recension om den. Rolig grej! Jag vet att jag signat upp mig som testare hos något annat företag också men minns inte vilket det var, hehe...
 
 


Filipa

Minnet är bra men kort!😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.