Chrome Pointer

Lite klargörande

   Jag vet att det gått lite rykten om oss spelare som är Ambassadörer som gäller att vi inte får/kan/vågar säga negativa saker om Star Stable, och jag har fått höra både en och två gånger att jag är företagets gullegris. Tack för den, det låter faktiskt rätt förnedrande. (Jag vet att det ofta handlar om avundsjuka though - men jag är inte Ambassadör eller får göra roliga samarbeten med Star Stable bara för att. Jag har varit väldigt aktiv i min roll inom communityt och har jobbat hårt både med mina sociala medier och Jorvikipedia, och det är därför jag är där jag är idag. Det gör mig inte mindre ledsen över att bli förolämpad.)
 
   Om ni tittar tillbaka i det här bloggarkivet ser ni att jag genom åren har haft stora problem med vissa aspekter inom SSO. Jag har klagat jättemycket. Det är ett under att jag fått chansen att göra samarbeten med SSO, mycket har jag klagat. Men grejen är också att det här företaget lyssnar på sina kunder. Jag vet att det fortfarande är något många inte greppar, men teamet i det här företaget har så mycket kärlek för sina spelare. De lyssnar. De gräver och rotar var de än kan ta sig på nätet för att hitta tankar och åsikter från vårt community för att veta vad de ska tänka på då de fortsätter utveckla spelet. De diskuterar mellan varandra så fort de får tid över, pratar om den där idén de hörde från någon spelare eller den där hästfärgen de hört någon annan föreslå. Det är svårt att inte svepas upp av andan på kontoret då man vandrar in där. Det är högt tempo, tonvis med projekt på samma gång (som självklart sköts av många olika människor), många deadlines och stor passion för spelet.
 
   Med det sagt är jag väldigt positiv till vad som händer runt om spelet och företaget - men jag är också väldigt mån om kritik. Jag vet dock att det inte finns någon vits att posta viss kritik öppet som jag gjorde förr. Vissa grejer postar jag öppet och är helt ok med, men vissa mer negativa grejer tar jag istället upp direkt med någon som har nytta av informationen. Det gynnar alla på ett bättre sätt liksom, och jag har i slutänden mer positivt än negativt att skriva om, vilket också gör mina sociala medier lite trevligare. Hur kul vore det att läsa min blogg om jag bara pratade om saker jag inte gillar? Att skriva om vissa negativa saker kan också starta kedjereaktioner som inte alltid är särskilt trevliga, och missförstånd uppstår så lätt. Minns ni för några veckor sedan då en spelare försöket övertala alla andra om att företaget lurar oss på pengar för att hon helt enkelt inte förstod att pengar har olika värde i olika länder? Det finns ju en anledning till att man betalar mer för spelet om man bor och jobbar i USA än om man bor och jobbar i Polen.
   Star Stable väljer inte sina Ambassadörer utefter vilka som har många följare på Instagram eller vilka som skriver snällast saker om spelet. Vi som är Ambassadörer är utvalda för att SSO-teamet anser att vi bidrar till en god stämning online, vilket helt enkelt betyder att vi är trevliga och vänliga och inte snackar skit om andra spelare eller hänger ut spelare vi inte tycker om. Vi följer produktens användaravtal (vilket konstigt nog inte är en självklarhet för alla - vi har ju alla accepterat att följa det då vi började spela, då är det bara att faktiskt göra det också) och uppmuntrar att spela för att det är kul. För det är väl därför vi alla är här egentlgen? För att det är kul? Jag skulle då inte vilja lägga så här mycket pengar, tid och energi på något som jag inte tycker om!
 
  Jag spelar Star Stable, skriver om Star Stable och pratar om Star Stable för att JAG älskar det här spelet. Jag gör det inte för att göra någon annan nöjd! 


Alice

Jag håller med dig Esme, du är också sååååååå duktig och du har lärt mig allt jag kan om Jorvik idag! Jag vill bara säga att jag har lärt mig massor av att bara titta på en enda liten video. Tack för att du finns!💗💞😘😚

Sigrid Winterdotter

Det finns ju trots allt en anledning till att du kallas Bittertant Esme ;)

Wilma Winterworth

Bra skrivet Esme! Väldigt ärligt och klokt inlägg :)

Amanda

Bra skrivet!

Ann Oaktree

Så bra skrivet! Det där är exakt den känslan jag också haft, som du bara bekräftar! <3

Cecilia Gladefield

Välskrivet som alltid :D
En anledning till att jag följt din blogg så länge är på grund av ditt civiliserade sätt, du hänger inte ut folk och trots att folk tyvärr har behandlat dig illa håller du huvudet högt och fortsätter att vara en trevlig person.
Det ser man upp till. Därför är du en bra ambassadör.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.