Chrome Pointer

Kylies lyktor

  Äääälskar den här bilden!
 
   Innan jag åkte på semester för två veckor sedan hann jag precis kika in i spelet på en lånad dator och både göra alla Tims stranduppdrag samt kika på Kylie Summebreezes fina lyktor. Jag var så avundsjuk då jag såg bilderna på Instagram som alla lade upp med lyktorna under nattetid! Så sjukt fint och jag tycker det här var en jättefin idé som jag verkligen hoppas återvänder nästa år. Om jag har någon kritik alls är det att det vore kul om det gick att skicka iväg lyktorna på fler ställen, men det är en bagatell. Det kändes lite magiskt och jag tror inte att jag är den enda som fick Tangled-vibbar, va?
 
  Tyvärr hann jag aldrig se lyktorna själv under natten, så jag ser verkligen fram emot att göra det nästa sommar! För visst måtte de väl komma tillbaka?


Amanda Rainwood

Skoja inte.. både jag och syrran satt och tjoade "JAG SER ALLT SÅ LJUST OCH KLAAAART!" när vi släppte iväg lyktorna! x')

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.