Chrome Pointer

Kylies lyktor

  Äääälskar den här bilden!
 
   Innan jag åkte på semester för två veckor sedan hann jag precis kika in i spelet på en lånad dator och både göra alla Tims stranduppdrag samt kika på Kylie Summebreezes fina lyktor. Jag var så avundsjuk då jag såg bilderna på Instagram som alla lade upp med lyktorna under nattetid! Så sjukt fint och jag tycker det här var en jättefin idé som jag verkligen hoppas återvänder nästa år. Om jag har någon kritik alls är det att det vore kul om det gick att skicka iväg lyktorna på fler ställen, men det är en bagatell. Det kändes lite magiskt och jag tror inte att jag är den enda som fick Tangled-vibbar, va?
 
  Tyvärr hann jag aldrig se lyktorna själv under natten, så jag ser verkligen fram emot att göra det nästa sommar! För visst måtte de väl komma tillbaka?


Amanda Rainwood

Skoja inte.. både jag och syrran satt och tjoade "JAG SER ALLT SÅ LJUST OCH KLAAAART!" när vi släppte iväg lyktorna! x')

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.