Chrome Pointer

Fler Islandshästar?

 
  New Hillcrest lever för sina Islandshästar! Här är Esme och Spirit ute och tjuvkikar på dem.
 
  Islandshästarna är en av de mest populära hästraserna på Jorvik, trots att den också är den hästen som har högst levelgräns. Den må vara dyr, men den är också exklusiv eftersom den har en extra gångart. Många gillar dem också för att de är förtjusta i Islandshästar ute i verkliga livet.
   Jag har ingen som helst relation till Islandshästar ute i verkligheten och jag har suttit på en bara en enda gång (vilket var typ en katastrofritt, hästen förstod helt att jag inte hade en aning om hur man fick en att röra benen som en skulle), och jag känner inte heller att jag har någon direkt relation till hästen i SSO. Den är fin, men det finns många andra hästar jag helt enkelt tycker mer om. Samtidigt är Islänningen så bra för att den kan ha så många olika färger, så det är en rolig häst så och jag har inget emot att det kommer fler. Det finns dock en grej jag ogillar väldigt mycket med hästen, och det är att den står så konstigt på frambenen. Den står inte under sig utan står bredbent med halva benen vridna utåt så att den blir extremt utåttåad, och jag tycker det förstör mycket av hästens intryck. Den skulle behöva breddas vid bogen (vilket borde gå genom att rotera de ben som redan finns i modellen) medan benen förs in under hästen och roteras åtminstone från knäet och neråt för att tån ska peka framåt istället för utåt. Den är utåttåad även bak, men det ser inte lika extremt ut. Om exteriören skulle förbättras (eller exteriör, det är nog en animationsmiss och ligger nog inte i modellen) skulle jag nog vilja ha fler Islänningar än vad jag har idag!
 
   Om man skulle se till vilka färger nya islandshästar skulle kunna ha är det inte riktigt lika enkelt, för vi har redan en drös med färger. Det jag ser är rödskäck, bork och black, men jag kan inte riktigt komma på vad mer som skulle kunna dyka upp. Olika varianter av skäck?
 
   Jag tror att det finns mycket kvar att hämta med Islandshästen, men jag kommer nu åter nämna animationer. Islandshästen har ju nämligen ytterligare en gångart, alltså flygande pass. Tänk att få in det i spelet? Hästen skulle öka så enormt i värde och jag misstänker att den också skulle bli ännu mer populär. Det kan ju vara något man får köpa från en hästtränare likt leda häst-funktionen, för att säkerställa att man inte skulle behöva köpa Islandshästar på nytt, eller om det nu var en automatisk uppdatering... Jag skulle dock nästan hoppas på att det vore köpbart, eftersom många islänningar ändå bara är fyrgångare.
 
   Där har ni mina funderingar kring de fluffiga Islandshästarna - vad tycker ni om dessa populära hästar?


Filipa

Tycker dem är jättesöta! Dock har inte jag heller nån särskild koppling till dem, red en termin på en islandshäst skola, men det var bara för att det typ inte fanns några andra bra ridskolor jag inte hade testat (de övriga var rätt bedrövliga, innan jag flyttade red jag på en jättebra, men där jag bodde då och nu var det jättesvårt att hitta en vettig ridskola)och jag kände inte riktigt att jag fick ut det jag ville av ridningen så jag slutade. Men jag har turen att ha häst och riderfarna i min närhet, då var jag lite för liten för honom, men i nuläget rider jag min häst. Tillbaka till islandshästarna 😜 Jag tycker att andra hästar har mer lockande gångarter, utöver tölten är det inte sådär "Wow!". Men en gullig häst, har inte köpt nån än men planerar att köpa två, dels den apelkastade skimmeln, MistGlory aka Gloria (ängel på isländska) samt den svarta skäcken, FrostTornado aka Feykir (stormvind, stormande, snabb på isländska). Hade velat ha fler färger, framförallt en brunskäck. Ha det jättebra ❤️

Louisa rosecacke

Jag tycker att dom är fluffiga och söta och dom är också en av mina favoriter men jag tycker att din idé om flygande pass hos hästtränaren är briljant och de skulle va en kul funktion :D

Cecilia Gladefield

Tycker de är underbara. Ridit en del Islandshäst i verkligheten och tycker de är riktigt mysiga hästar. Positiva, trygga och energiska.
Tycker om de mycket i spelet också. Fluffiga,söta med ett positivt intryck. Deras animationer tycker jag om då det ger dem en lugn och trygg personlighet. Tölten är häftig, är så stolt över teamet som lyckades med det, de borde vara de första med det? :D Håller med om ställningen annars är de perfekta :3 Skulle vara riktigt kul att kunna lära sin häst pass :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.