Chrome Pointer

En pråååååm

   För ett par veckor sedan gjorde jag uppdragen med familjen Rockwell och då jag stod nere vid bunkern fick jag syn på det här:
 
   En pråm!
 
  Jag tror att pråmen dök upp efter att man hämtat hem Justin från oljeplattformen, och dessutom så ligger oljeplattformen åt precis det hållet fast ännu längre ut. Kanske det är så att pråmen man stal parkerades där ute i havet medan man själv på något magiskt sätt teleporterades till Gyllenåsarnas Dal? (Med en extra, hemlig pråm som fick strandas på stranden)
   Den stora frågan är om den där pråmen ska bo där ute eller om den kommer försvinna snart...


Zierra

Mupparna ( DC vakterna) kanske försökte jaga efter oss i sin egen pråm för att fånga oss efter att vi räddade justin men hittade oss inte. de va ju rätt många vakter som inte blev förstenade eftersom dom sprang in i byggnaden när larmet gick lol XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.