Chrome Pointer

Dagen då det var dags

   Så igår släpptes det, efter åratal av längtan och väntan. Pandoria, den otäcka dimensionen där Garnok häckar...
 
 
   Det har snackats om att rädda Anne sedan 2014, så det var banne mig på tiden. Och jag vet att det nu kommer dyka upp någon som säger "men vi räddade ju inte Anne?!?!", men kom igen, ibland är resan viktigare än målet. Och om vi uppnådde alla mål i spelet direkt hade vi ju inte haft något spel...
   För uppdrag som varade över enbart en dag hände det ju ändå väldigt mycket. Vi besökte två (!) helt nya platser som var otroligt välgjorda (tänk att det är som två små nya områden) och fick för första gången prata med Darko, som vi bara spionerat på tidigare. Och jösses i min lilla låda, vilken tur att jag kom ihåg att sätta igång spelets ljud istället för att köra på en av mina Spotifylistor! Musiken och ljudeffekterna genom de här uppdragen var sjukt bra.
 
  Portalen till Dinodalen
 
   Jag är ju en historienörd och älskar Jorvikisk historia, så att möta upp med stenhuggaren i valvet var något jag verkligen gillade. Så coolt! Att man också skulle hitta två olika portalnycklar tyckte jag också var nice, för då kan det ju vara fullt möjligt att det finns fler som man i framtiden får använda...
   Passagerna mellan portalerna var btw svincoola! Så otroligt oväntat men väldigt uppskattat. Galet snyggt var det!
 
  Ash och Esme på utomgalaxigt uppdrag
 
   Men asså som om det inte vore nog med att träffa både Anne och Darko - var det verkligen Garnok man mötte eller bara något som förmedlar hans kraft? Sjuka SSL-vibbar här och jag tyckte det var svårt att komma igenom loppen där man skulle undvika bläckfiskarmarna (jag fastnade i dem hela tiden) men jag var kanske inte lika rädd som jag var för tio år sedan ;)
 
  "Se upp för Garnok, Garnok fälls"
 
   Självklart slutade ju hela grejen på en cliffhanger - men det är ju sånt som håller det spännande också! Nu har vi dock fått tre släpp av huvudstory på mindre än ett halvår, vilket är helt galet med tanke på hur lite story vi fått de senaste tre åren. Jag är nöjd. Jätteglad till och med. Slävklart är jag inte mätt på story, men jag känner att jag absolut kan låta det vara ett tag och inte oroa mig över att inget händer med storyn.
   Btw - vilket sanslöst lyft det här var från det hattiga och buggiga uppdraget då man skulle ut och flyga med hästis i början av året, va?
 
   (Jag har massor av fler grejer att prata om och visa upp, men något måste man ju spara till senare!)


Alva Lionrock

Uppdragen var helt enkelt jättebra:D Helt otroligt vackert i Pandoria och riktigt häftigt i grottan i dinodalen! Garnoks (ja, om det nu var han) armar var lite irriterande, men det var inget jag störde mig särskilt mycket på.
Jag hittade 2 minus; Att man inte kan återbesöka Pandoria och grottan efter uppdragen och att det blev några buggar, i alla fall för mig. Jag såg några spelare i stencirkeln och kunde inte ringa hem efter uppdragen. Men det lär väl fixas så småningom:))

Alyssa Shyfall

Jag ÄLSKADE dessa uppdrag. Så sjukt bra gjorda :D
Hade typ panik från att Darko visade sig tills att man var på väg till Avalon, men det gjorde det hela roligare och mer spännande för min del. Älskade också att få se Garnok (om det var han) in action.

Fiona Underland

Jag Älskade de nya uppdragen. Pandoria samt Passagen var båda så enormt häftiga miljöer att jag är lite putt på att portalen in dit förstördes. Jag vill gärna rida omkring där inne igen, gärna redan Nu och lite hela tiden.

Amanda Rainwood

Haha, flykten, ja.. Fick börja om fyra gånger för jag red fel femtioelva gånger, fastnade i någo växt precis innan målsnöret, fick stryk av både tentakler och jag vet inte vad.. Så höga var mina skills! x') Stackars Snowtear..

Svar: Haha I feel you, tyckte det var rätt svårt...
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Tyckte uppdragen var fantastiska! Var lite väl pessimistisk innan och tänkte att "nu blir det säkert något slarv bara för att uppdraget är stort och vi fått så mycket det senaste", men det fick jag minsann äta upp :D
Gillade verkligen alla cutscenes med Darko, tentakler, Fripp och allt.
Thunderknight fick dock stryk. Flera gånger om. Av både rosa portalenergi och tentakler. Stackars krake. Uppskattade dock verkligen svårighetsgraden!
Om jag ska försöka få fram någon kritik alls så skulle det kanske vara att Pandoria såg lite mer harmlöst ut än innan, då gamla versionen var lite mer creepy, men tyckte om nya Pandoria också!
Var också en bugg att jag kunde se en annan spelare inne i Pandoria, men det är ju lätt hänt och inget att hetsa upp sig över.

Guldstjärna till teamet :D

Nova Bluebell

Det som överraskade mig lite var att allt var så himla välgjort! Och som du sa så var det ju ett himla lyft från förra uppdragen där man fick kolla bort lite när hästen flög. Det ända jag tyckte var lite tråkigt var att man inte kunde besöka tillexempel druidvalvet igen. Men det är väl ganska förståeligt antar jag. Jag är ivarjefall rikigt stolt över sso-teamet som har lagt ner så sjukt mycket arbete och tid på dethär bara för att det skulle bli så fantastisk som det var!

Nova Sweetstar

Jag undrar hur man tar sig ditt för vägen ditt genom portalen är sönder och jag kan inte hitta ditt och har försökt i typ över 1h nu lol, jag behöver verkligen hjälp, tack :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.