Chrome Pointer

Då var det höst! (Typ)

  Bild från Horsez Ranch Rescue
 
  Nu är hösten här för mig eftersom min sommarsemester är över (läs mitt extrajobb har klarat av alla årets ridläger) och jag är taggad! Jag hoppas kunna avslöja mitt senaste projekt för er inom ett par veckor... Jag var så frustrerad den veckan innan jag åkte på semester eftersom jag inte bodde hemma och kunde fortsätta jobba på det!
 
   Nu har väl alla och deras faster börjat skolan igen och jag är glad att jag är färdig med skolgången, haha. Inte alltid kul att vara vuxen, men då man har ett jobb man trivs på är det tusen gånger bättre än att klättra in i skolbänken med massor av läxor och plugg även efter skoltid. Hoppas att ni alla kommer ha tid till att spela SSO (och alla andra spel ni vill spela) skolan till trots denna höst!


Filipa

Jadå, skolan började förra veckan för mig, men då var det jättechill, bara information och lära känna varann. Idag kör skolan igång på "riktigt", men jag har kollat schemat och det verkar inte så farligt, kommer nog hinna spela SSO de flesta dagar iallafall... Längtar tills du kan presentera ditt projekt, ska bli så spännande! Ha det jättebra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.