Chrome Pointer

Besattheten över Asklandet

   Längst in i Dinodalen finns en plats som heter Asklandet. Platsen är avspärrad och det går inte att gå in där, men sedan Dinodalen släpptes har det varit någon slags besatthet kring vårt community där man vill dit. Och jag måste erkänna att jag inte förstår varför.
 
   Asså jo, jo, jag begriper ju att så fort som någon säger "nej" eller "stopp" kommer alla fråga "varför". Men samtidigt begriper jag inte hetsen över Asklandet. Vad förväntar man sig finna där? En väg fram till en vulkan? Jag är mycket mer intresserad av Fornkungens bergsväg, som ska leda upp mot... ja, ingen vet nog riktigt. Men, det är ett mindre område som SSO-teamet lovade skulle öppna en dag - och de lovade det 2012. Jag är långt mycket mer nyfiken på Fornkungens bergsväg än Asklandet! Det känns som att det finns fler mysterier att hämta i en dal som sägs hemsökas varje vinter, trots att vi fortfarande inte märkt något av det (tips för vintern, SSO?).
 
  Fornkungens bergsväg som sträcker sig där borta i horisonten...


Sigrid Winterdotter

Nånting som hade gjort mig lycklig var om det fanns t.ex. skuggsökare eller andra monster (nu minns jag inte vad gåd är hemsökt av) som strövar runt i gåd när snön är i spelet!

Filipa

Ja, jag gillar snö IRL men i spelet är det typ kul första dagen, sen vill man typ ta bort den... Jag väntar ofta med att göra uppdrag (men inte juluppdrag) tills snön är borta eftersom jag tycker det "ska" vara gräs när man gör uppdragen 😂 Så smart idé, Sigrid, skulle va kul om det fanns något tillfälligt uppdrag med monster/spöken under vintern...

AlanisMoonstorm

Ja, förstår inte varför folk hypade så mycket om vare sig dinodalen eller nu om firfall, har varit mer intresserad av Fornkungens bergsväg sedan 2012 liksom. GE HIT already liksom

Hazel Oaklord

Jag förstår inte heller vitsen med Asklandet, utan är precis som du mer nyfiken på Fornkungens bergsväg. Fast det område som jag änfå funderar mest över är Devil's Gap!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.