Chrome Pointer

Besattheten över Asklandet

   Längst in i Dinodalen finns en plats som heter Asklandet. Platsen är avspärrad och det går inte att gå in där, men sedan Dinodalen släpptes har det varit någon slags besatthet kring vårt community där man vill dit. Och jag måste erkänna att jag inte förstår varför.
 
   Asså jo, jo, jag begriper ju att så fort som någon säger "nej" eller "stopp" kommer alla fråga "varför". Men samtidigt begriper jag inte hetsen över Asklandet. Vad förväntar man sig finna där? En väg fram till en vulkan? Jag är mycket mer intresserad av Fornkungens bergsväg, som ska leda upp mot... ja, ingen vet nog riktigt. Men, det är ett mindre område som SSO-teamet lovade skulle öppna en dag - och de lovade det 2012. Jag är långt mycket mer nyfiken på Fornkungens bergsväg än Asklandet! Det känns som att det finns fler mysterier att hämta i en dal som sägs hemsökas varje vinter, trots att vi fortfarande inte märkt något av det (tips för vintern, SSO?).
 
  Fornkungens bergsväg som sträcker sig där borta i horisonten...


Sigrid Winterdotter

Nånting som hade gjort mig lycklig var om det fanns t.ex. skuggsökare eller andra monster (nu minns jag inte vad gåd är hemsökt av) som strövar runt i gåd när snön är i spelet!

Filipa

Ja, jag gillar snö IRL men i spelet är det typ kul första dagen, sen vill man typ ta bort den... Jag väntar ofta med att göra uppdrag (men inte juluppdrag) tills snön är borta eftersom jag tycker det "ska" vara gräs när man gör uppdragen 😂 Så smart idé, Sigrid, skulle va kul om det fanns något tillfälligt uppdrag med monster/spöken under vintern...

AlanisMoonstorm

Ja, förstår inte varför folk hypade så mycket om vare sig dinodalen eller nu om firfall, har varit mer intresserad av Fornkungens bergsväg sedan 2012 liksom. GE HIT already liksom

Hazel Oaklord

Jag förstår inte heller vitsen med Asklandet, utan är precis som du mer nyfiken på Fornkungens bergsväg. Fast det område som jag änfå funderar mest över är Devil's Gap!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.