Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Uppdrag du önskar en fortsättning på

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   För ungefär två år sedan fick jag höra att om man slog ihop alla uppdrag i SSO till en bok så skulle texten kunna jämföras med hela Lord of the Rings-trilogin. Med tanke på hur mastiga uppdragen varit sedan dess (det har varit mycket text!) undrar jag om det inte närmar sig Harry Potter-hållet. Men med många uppdrag så kommer många lösa trådar, för att breda väg för framtida grejer.
 
   Dels vill jag fortsätta med Kallterna. Jag vill hemskt gärna komma bakom Isenport och se Kallternas kulltur. Jag har fortfarande en vision om igloor. Eller ja, uppdrag i Dinodalen är uppskattat hursom! Älskar platsen och tror den har mycket mer att bjuda på.
 
 
   Stackars Herman hålls ju fången av GED, och det är ju verkligen något man vill vidareutforska också. Hoppas att det inte dröjer jättelänge innan vi får en fortsättning, de senaste uppdragen i den serien var så otroligt bra!
 
   Jag är sjukt nyfiken på vad Mr Anwir kommer bjuda på i framtiden nu efter att han plockade med sig Madisons Nightdust från Sydhoven, så det är uppdrag jag ser otroligt mycket fram emot!
 
   Den här killen vill jag också veta mer om, hur skön var inte han?
 
 
   Och, sist men inte minst - ni vet vad. För vi önskar alla samma sak.
 


Eva Bunnyland

Håller med!

Victoria Ironfire

Det där med att Herman hålls fången av GED, är det bara jag som har en misstanke att Jacks mamma( borgmästaren) också är i samma situation so Herman.

Quinn Catforce

Jag vill ha fortsättning på allt! Inte de uppdrag som faktist fått ett slut men alla andra! Eller så kan det väl komma en del 2 på redan färdiga uppdrag?! Kan de inte bara göra några uppdrag (speciellt huvuduppdrag) som är typ 2 veckor långa!?

Linnae

Hej bästa esme<3
Kan du fixa din '' länkar '' och ta bort bloggarna som inte ens används längre och bara ha kvar bloggar som är aktiva?

Svar: De må inte vara aktiva, men de är fortfarande väldigt läsvärda och därmed är de kvar :) De har ju arkiv!
Esmeralda Silverforce

Leia Longlund

Utöver det som du nämnde så önskar jag fortsättning i GÅD, finns så mycket olöst där och jag älskar området *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.