Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Tillfälliga uppdrag

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Tillfälliga uppdrag är något som upprört vårt community rejält. Det är alltså väldigt korta uppdrag som bara finns i spelet under en enda vecka.
 
   Jag är en av dem som inte gillar konceptet. Många som är negativa säger "det är så orättvist om man inte har lust att spela den veckan uppdraget finns, för då missar man belöningen" - men det är ju just det som är poängen! Det är ett sätt att locka in spelare i spelet.
   Även fast jag förstår poängen, så gillar jag den inte. Jag tycker att om det nu är ett så väldigt kort och enkelt uppdrag som de här tillfälliga har varit (egentligen bara gå ut och leta efter ett föremål som tappats bort av en NPC) så kan det lika gärna stanna i spelet. Mer att göra för de som har gjort det mesta liksom, så tycker det är dumt att uppdragen plockats bort igen. Det gäller då i synnerhet att de som inte gjort uppdragen inte får belöningarna från uppdragen, som t ex ett par orange benskydd som är väldigt populära (men av självklara anledningar rätt sällsynta).
 
   Högtidsuppdrag å andra sidan är ju en helt annan grej - och de uppskattar jag verkligen! Det enda är väl att man blir lite trött på juldekorationerna efter sex veckor...
   Alltså, högtidsuppdrag känns kul så länge som det inte känns som att de är där bara för att fylla ut så att teamet ska köpa sig lite extra tid för att jobba på annat.
 
   Öppet hus vid Jorvikstallet är en tradition som påbörjades förra året.


Valentina Diamondnight

Jag missade förra årets uppdrag pga att jag var bortrest en hel vecka. Det sved när man fattade att man skulle missa alla xpn och belöningar.

Matilda Southtree

De hade kunnat ha det så att man bara får massor av js, eventuellt kanske 350 (eller mer) xp till hästen, och en hel del rykte, men inga kläder och inga xp till ryttaren.
Eller att det är som nu, fast inga xp till karaktären och att man kan köpa de föremålen i någon affär någonstans på jorvik (inte gallerian, tack!) senare, fast för ett ganska högt pris (så tjänar du på att göra uppdragen)
Och att man då får bakgrundshistoria till karaktärerna på Jorvik.

Victoria Ironfire

Ja, och angående trött på juldekorationerna. När ska Will ta ner sina julgrans kulor egentligen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.