Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Karaktärer du vill veta mer om

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Det finns otroligt många karaktärer på Jorvik. Det håller SSO-teamet också med om, haha. Men det som är bra med att det finns många karaktärer är att det finns utrymme för att utforska mer.
 
   Dels vill jag veta mer om tjejerna som hjälper till runt om på Jorvik - för de borde få lite mer uppmärksamhet. Då tänker jag på Minka, Sophie, Pauline, Johanna, Bobcatztjejerna, Bulldogztjejerna... alltså de tjejer som står ute i vildmarken (eller i mer civiliserade områden) och hjälper till eller ansvarar över lopp. De har alltid funnits med, åtminstone tjejerna i Silverglade, och jag tycker det vore kul om man fick lära känna dem lite närmare.
 
   Tre av Jorviks många stalltjejer - btw tycker jag nog att många av dem förtjänar en grafikuppdatering!
 
   Bröderna Buttergood tillsammans med fienderna CHILL (eller ja, vännerna i Bobbys fall) är jag också väldigt nyfiken på, och även fast vi troligen får veta mer då det kommer nya uppdrag med att försöka rädda Herman från GED så vill jag absolut veta mer om karaktärerna involverade i uppdragen! Mrs X t ex, hon verkar ju vara en riktigt intressant karaktär.
 
   Esme möter Mrs X


Valentina Diamondnight

Tycker mrs.X har grymt snygga kläder, eller om det räknas som klänning. Första jag kollade på, haha :)! Tycker att alla npcer borde få en liten uppdatering så dom passar ihop med dom uppdaterade städerna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.