Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Favoritfunktion i spelet

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Min absoluta favoritfunktion är för mig väldigt självklar, för andra kanske inte alls. Men då man har spelat under en tid utan det här, under så lång tid som jag gjorde, så uppskattar man det desto mer.
 
   Min favoritfunktion är att kunna köpa hästar.
   Eftersom vi får längre perioder utan något att göra i spelet är det lite som en hobby att köpa häst. Hästköpandet lockar de flesta av oss till att stanna kvar i spelet för att tävla i lopp efter lopp efter lopp. För min del är det faktiskt inte så väldigt många andra funktioner jag använder heller i dagsläget - men nu väntar jag ivrigt på de uppdaterade hemstallen, för om man kan ha många fler hästar hemma åt gången kommer jag köpa ännu fler hästar. Just för att man ska slippa skicka iväg dem till Azkaba- förlåt, Hästön, hela tiden.
 
   Så här såg det ut i mitt hemstall i juni 2013. Oldenburgaren Freya, Holländska varmblodet Iddy och förstås den eviga följeslagaren Ash.


Sigrid Winterdotter

Min favoritfunktion är nog att kunna köpa kläder...

Eva Bunnyland

När jag började spela fanns redan hästfunktionen så jag har alltid varit lite "bortskämd" vad gäller det. När jag har haft råd har jag alltid kunnat köpa hästar i spelet och därför brukar inte jag fundera på detta som en bra funktion, eftersom det är väldigt normalt för mig. Jag har alltid (sen jag kom in i Fort Pinta men det var ju väldigt tidigt) sett en del hästar stå med gula pengatecken över huvudena och om man trycker på dom kan man köpa dom.
När jag var typ nybörjare så tyckte jag att den spräckliga araben som finns i FP var väldigt söt och jag tyckte typ "synd" om den för att den såg väldigt mager ut och med konstiga fläckar typ xD Nu har jag kommit till mitt vett och fattar att spelet inte är så realistiskt så att man kan tycka synd om hästar (det är ju inte riktiga hästar liksom) så nu tycker jag ärligt talat att den är ganska ful. Alltså, färgen är ju inte jättefin... Spräcklig liksom.

Smulan

Vilken skulle vara din favorit-önskefunktion då i spelet? :D

Svar: Jag har inte riktigt något i dagsläget, förutom hemstallets uppdatering!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.