Chrome Pointer

Thompas häst

   Galloper Thompson har ju hunnit gå och bli Thompa med hela svenska folket (= alla svenska SSO-spelare), men hans häst har knappt fått någon uppmärksamhet alls. Jag trodde absolut att den stora snackisen skulle vara hästens medeltidsinspirerade träns! (Som egentligen kanske blev mer som ett uppkäk på trav men jag förstår tanken i det hela)
   Har ingen bättre bild på pållen än denna officiella, såååå...
 
   Jag har alltid varit lite förundrad över att i en så prylfixerad sport som vi håller på med kan det aldrig någonsin överföras till spelvärlden, oavsett hur många spel som görs. SSO är det första spelet jag någonsin spelat där man faktiskt får välja mellan två olika tränsmodeller! Det blir dock inte nog, då utbudet på den ena modellen är rent av dåligt och det har inte släppts nya nosgrimslösa träns på (jag skojar inte) åratal.
   Tränset ovan tycker jag är jättefint ändå! Det kan nosa lite mot det akademiska hållet med ett pannband som går i kors, även om det inte är en direkt referens. Vill ha!
 
   Hästen i sig är också riktigt cool btw, haha. Vem vill inte ha en pålle med brinnande man och svans? Vore supercoolt att ha den färgen på en Jorvikisk Urhäst!


Cecilia Gladefield

Hästen är riktigt cool :3 Synd att man inte fick tränset för som sagt så var det en häftig design på den ^^
När jag ser den här hästen så kan jag inte sluta tänka på Sabines häst Kahn, skulle det inte vara coolt om han var mer lik denna häst? Han ska ju ha brinnande hovar iaf ;P För den Kahn som finns med i spelet nu är inte direkt så spännande xD

Quinn Catforce

Jag tycker modellen på Thompsons häst är likadan som Shiren...🤔😄 Och tränset om man ser på långt håll så liknar det ett mexikant (? Är inte säker på om det är det den modellen jag tänker på heter...🤔😂 men ett sånt som har nosgrimma som går i kors!😋😁)🙈

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.