Chrome Pointer

Spelnytt för min del

   Igår visade jag upp mina nya ponny Ponyta i ett avsnitt av SSO Ride Through. Jag hade tänkt tanken på namnet förr och sedan glömt bort det, men sen slog det mig i nyllet igen då jag stod framför ponnyn. Hur perfekt är inte namnet?! Ponyta finns alltså både i Esmes och Pennys stall.
 
   Esme och Ponyta - Ponyta har inte fått en egen sida på bloggen än, men det kommer!
 
   Gårdagen tillät ju att man drog tillbaka klockan en timme, och för mig som aldrig hinner med dagens bestyr i vanliga fall var det helt perfekt. Förutom att jag spelade in ca två timmar material till SSO Ride Through så hann jag spela väldigt mycket OmegaRuby. Jag spelar igenom spelet med ett Pokémonteam bestående av enbart drakar, och eftersom jag har fått hem alla drakarna via trades är de liiite överlevlade (har dock fött upp alla själv, men de får ju ökad xp då de är tradeade), men samtidigt har de inte mycket attack att skryta om innan de kommer upp i nivåerna. Min Vibrava utvecklades äntligen till en Flygon igår! Jag fattar inte hur Trapinch kan vara så bekväm att arbeta med, för Vibrava är fullkomligt värdelös och det är tio levlar av pest och pina innan den utvecklas till Flygon. Nästa gång låter jag den vara en Trapinch fram till level 44 så man bara behöver genomlida en level som Vibrava :( Jag utvecklade också min Tyrantrum och bytte över min Seadra till ett annat av mina spel för att dels lära den några moves som faktiskt är till någon som helst nytta (typ Ice Beam) samt för att utveckla till Kingdra. Nu är det Noivern och Dragalge jag väntar på, så segt de sista två-tre niåverna innan utveckling! Min Deino ligger ca 5 levlar efter alla andra, den kräver så sjukt mycket xp. Ska bli så skönt då den är färdigutvecklad - bara ca 20 levlar kvar :))))
 
   Jag har börjat spela Zoo Tycoon 2 igen också. Jag fick sånt craving efter att bygga hus x) Slutade med att jag byggde lokaler för besökarna att se vissa djur ifrån, samt lite vattenfall och dammar och broar och grejer. Jag har verkligen spammat med växter och stenar ovanpå varandra för ett realistiskt intryck, så jag undrar om inte spelet kommer krascha nästa gång jag försöker komma in i det... ^^' Jag försökte ta lite bilder, men vinklarna gör inte bygget rättvisa.
 
   Aja, det är allt som hänt för mig sista dagarna. Hoppas på att ha lite SSO-relaterat att prata mer om snart! :)


Stina

Älskar dina zoo tycoons videos. Hade gillat att du spelade in det igen om du har lust.

Frida Wolfcloud

Så söt ponnyn är!😘💕❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.