Chrome Pointer

Helg!

   SSO communityt är dödare än dött, vilket är fullkomligt svintråkigt. Händer absolut ingenting på spelares sociala medier just nu och själv har jag inga idéer så jag har inte direkt något kreativt att komma med heller. Känns som att intresset överlag är helt borta just nu? Är ju svårt som bara den att starta diskussioner, oavsett forum.
   Bra läge för mig att krypa ner i soffan och spela Pokémon den här helgen? Yup. Dessutom ska jag fortsätta kläcka ägg i Pokémon GO. I veckan har jag kläckt både en Onix och en Chansey, precis de som jag ville ha ur mina 10km-ägg!
 
   Anne och Starshine från Starshine Legacy: Episod 4






Quinn%20Catforce

Visst är det imorgon som sso fyller 5 år? 2 oktober? Det är väl imorgon?! Eller? Isåfall är det väl på onsdag det blir firande i spelet?

Svar: Datumet "ändras" varje år. Allt utefter uppdateringen, så SSO tenderar att fira hela den första veckan i oktober.
Esmeralda Silverforce

Linnea

Jag kläckte ett 10-km... fick en eevee #besviken

Svar: Eevee ♥ (Hade hoppats på en Bulbasaur i mitt senaste ägg. Magikarp. Igen. Är väldigt nära att kunna utveckla min andra Gyarados...)
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Hej det var en i säg chatten som sa att du är tillbaka på Airstar!? Stämmer det?

Selma Flowerpaw

Vet du när födelsedagsfirandet är? Skulle vara roligt att veta :D ILYSM

Svar: I nästa uppdatering. Alltid första uppdateringen i oktober!
Esmeralda Silverforce

Drusi%20Swordbaker

Asså e typ helt happy, hittade en Dragonite för någon vecka sedan med ganska bra Iv- level och bra cp, så snart är den bäst i mitt team :D Vet att de nt är jätte rare, men kul stt hs en endå cx

Drusi Swordbaker

Oppss.. råkade skriva ngt på namnet så det blev fel xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.