Chrome Pointer

Vildhästarna som jag nästan glömde

 
   För några veckor sedan kom det ju en uppdragskedja med Madison och vildhästarna på Sydhoven. Jag hade helt enkelt inte tid att spela uppdragen, så jag gjorde det efter att jag gjort klart bron till Sydhoven förra veckan istället.
   Jag älskar uppdrag där man får göra grejer och se fina cut scenes. Därmed var det här något för mig! Jag älskade att man fick dra igenom ett race med vildhästarna och hoppas man får göra mer sånt i framtiden. Att låta Madison hoppa upp på oinriden vildhäst (UTAN HJÄLM) kanske inte var det smartaste beslutet någonsin, men det hela löste ju sig så ungen överlevde iaf. Jag tycker Madison är supersöt, älskar hennes livliga fantasi och hon är så gulligt designad också.
 
   Bådar det inte gott att man fick klappa på hästen också? Nu är det bara att vänta på att man får klappa sina egna hästar, det kan ju inte vara helt omöjligt eftersom det hände i ett uppdrag? :D
   Hoppas att det kommer en fortsättning på de här uppdragen innan nästa istid är kommen, för det var ju lite intressant med pråmen som försvann iväg... Jag är taggad på mer uppdrag, men det är jag iofs alltid, haha. Uppdrag är det bästa jag vet med det här spelet ändå ^^
 
   Vad tyckte ni om uppdragen med Madison och vildhästarna?


Linnea

Åhh tänk att få klappa sina egna hästar😍

Quinn Catforce

Jag tyckte det var jättekul! Tänkte precis som du när man fick klappa hästen!😍 Ser så gulligt ut!

Ruby Dolphincake

Jag tyckte det va nice, men hade ju vart kul om man typ kunde smyga på båten? xD Men jag älskar att Madison typ är livrädd och skriker (när hon är uppe på lille NightDust) men ändå har sina vanliga animationer.. :P

Cecilia Gladefield

Jättegulliga uppdrag, tycker också väldigt mycket om Madison :D

Jag hoppas verkligen att vi kommer någon gång att få klappa våra hästar! <3 Har drömt om det väldigt länge. Överlag så skulle jag önska mer animationer till hästarna tex att de skulle få sina egna emoticons. Att hästarna kunde gnägga, frusta, bocka och liknande. Att kunna klappa, klia och krama sin häst skulle vara supermysigt :3 <3

Carla Friendhill

Uppdragen var jättebra!

Jag tror att promen kommer från Dark Core. Men jag tycker att spelaren borde vetat de då.

Vad tror du?

Svar: Njaaaa... Vet inte! Hade kanske hoppats på att se en Dark Core-logga isf. Men man vet ju aldrig, det kan ju vara så.
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Det var kul! Men när man blev "jagad" av dom så stod jag bara och väntade för jag ville se dom, dom kom aldrig... xD😉

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.