Chrome Pointer

Sötnötar! (och viktigare saker)

   Gaaah vad sent det blev idag hahaha, tappade helt bort tiden på jobbet och var där alldeles för länge x)
 
   Asså jag vill typ ha en till Welshponny. Jag försööööker hålla mig fram till dess att vi får större hemstall, men eftersom vi inte vet något om när det kommer så kan jag inte låta bli att köpa nya hästar ibland, haha. Älskar den här bilden också, hur söta är de inte?!
 
   Så ovant med en nyhetsbild i det här stuket, men ME LIKE, mer sånt här :D Vita ponnyns runda hopp ♥
 
  Vilken gillade ni bäst? Jag har svårt att bestämma mig, tycker de alla är jättesöta på sina egna vis. Kommer troligen inte köpa en - än - men ändå!
 
   Bort från söta ponnyer kommer viktiga grejer, folk! Nummer 1, som ni såg i min morgonpost och även på SSO's Facebook så har SSO ett event på Inferno Online på Odenplan 11 juni. Det är självklart gratis att gå dit och det kommer vara meet and greet med Game Masters (exakt vilka har jag inte en aning om men jag tror att både Lucia och Nadine tänkte försöka vara där), det kommer delas ut goodiebags - jag kommer vara där! Jag är där från början till slut om inget oväntat händer.
 
   Nummer två, i dagens Star Stable Show fick vi se concept art på Ödesryttarnas nya designer! ASKUL! Jag gillar det här, särskilt Alex kläder och Lindas hår med flätan gillade jag. Hoppas verkligen att vi får se det i spelet snart :D
   Inte nog med det, utan the Queen of Redeem (som enligt YouTube-kommentarer gillar choklad) har varit väldigt generös med värdekoder och gav oss en värdekod för 50 Star Coins i dagens show (koden är QUEENOFREDEEM), plus att SSO kom upp i 100 000 Instagramföljare idag - vilket ledde till ytterligare en värdekod vid namn SSOINSTAGRAM.
   (Synd bara att folk inte kan vara glada över det - har sett folk tigga mer saker direkt. Dålig stil, tycker jag!)
 
   Älskar att folk konstant frågar om det är Simon Lussetti som pratar med Matilda bakom kameran trots att han flera gånger har stoppat in en arm i bild - det är rätt lätt att identifera folk via deras tatueringar! x)
 
    Jag måste sätta mig med jobbgrejer för jösses vad mycket jag har att göra just nu hahah, men ni får gärna berätta i en kommentar vad ni tyckte om Ödesryttarnas nya designer, och Welshponnyerna, och Inferno och allt vad ni nu kan tänka er :D


Luna

Welshponnysarna är bara så sjukt söta! (Men skimmlens mule är dock en helt annan historia..)
Fast jag kommer nog inte köpa en av de nya welshponnysarna, har redan palominon.
De nya designerna på ödesryttarna verkar vara så sjukt fina!

Bella Highgarden

Alla nya ponnys är jättesöta, men har inte hunnit kika på dem ännu, men gråskimmeln skulle nog kunna få flytta hem till mig någon gång.
Vad gäller ödesryttarnas nya kläder; JA, TACK! Skrev ett helt inlägg om saken. Älskar att nörda, haha.

Alva

Om Welshponnyerna: Jag tycker den vita och gråa är supersöta! Har inte kikat på dem en men ör lite rädd att dem är lika mörka runt ögonen som dem första, det gör att dem ser trötta ut.
Jag är också glad att vi får uppdaterade utseenden, tycker att "nya" Anne är snyggare än gamla men Alex kanske inte blev lika snygg

Sara

Märkte du att Anne var med.
Då bode hon komma till spelet i framtiden :)

Eva Bunnyland

Skimmelns mule ser lite konstig ut men om man ändrade på den skulle jag tycka att den var jättefin! Fast jag tycker om alla hästarna!
Linda och Lisa tycker jag ser lite konstiga ut i skisserna men jag tycker att Anne och Alex är ganska snygga!

Simone Mightyborn

Satt och tänkte Esme rakt igenom showen denna gången haha. Ödesryttare, tjat om värdekoder, ANNIE fick en design!! She's comming to us! xD Haha nejmen blev så tagg när jag såg detta, och sneakpeken på hästarna fick mig att tänka på (om det nu var du som skrev det haha) det om att de troligen kommer vara tillgängliga för alla förr eller senare men vinnaren väljer hur de ser ut typ. Känns som att det kommer hända mycket detta året haha. DU kan kanske skriva ett inlägg om vad du tror? ;)

Simone Mightyborn

Alltså jag menar instagramtävlings hästarna och det skulle inte stå du med stora bokstäver x)

Anna Westbaker

Skimmeln och fuxen är väldigt lika två av mina f.d. medryttarhästar. Så dom två har jag perfekta namn till, få se vem det blir...

Ebba Youngland

Skimmeln.. Den är så fiin! Trivselfläckar som jag kallar det och fin färg <3 Min drömhäst, en milton... *-* KRAAMMM

Cecilia Gladefield

Inferno blir riktigt kul :D
Är riktigt taggad inför de nya ödesryttarmodellerna och bakgrundshistorierna :DD

Izabella goldsong

Själv tycker jag mest om linfuxen (vet inte hur det stavas) , jag tyckte alla ödesryttare var sjukt fina och jag vill självklart komma på eventet. Men får vilka som vill komma eller måste man få en inbjudan ?? <3

Svar: Eftersom SSO har skickat ut inbjudan både via mail och via Facebook är självklart alla välkomna!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.