Chrome Pointer

Roliga träns

   För några år sedan sprudlade det av aktivitet på internet då det kom till Sveriges hästfolk. Hästbloggarna visade sina outfits som självklart var prefekt matchade med minsta detalj på hästen, allt från färgen på paddarna under de perfekta benlindorna till små gnistrande sporremmar. Helt galet.
   Men i all hets fanns det en webbsida som hette Ponnyprakt (som tyvärr inte existerar längre), och där kunde man hitta allt som skulle nöja en färgglad ryttare. Det som fascinerade mig mest var tränsen i alla regnbågens färger. (Det här är alltså färgat läder, inte plastträns som man kan ha i distans eller galopp) Kan tycka det är lite konstigt att jag tycker tränsen är så sjukt coola IRL, men att jag inte alls gillar färgade träns i Star Stable. Finns några få undantag, men titta bara på det här, det är ju jättehäftigt? (Bilderna är gamla produktbilder mestadels från Ponnyprakt, tyvärr var de alla i rätt dålig kvalité)
 
 
 
 
 
 
   Minns att Linn Ingvarsson som bloggade på Dressyrmupparna hade både ett pastellblått och ett pastellrosa träns till sin dösnygga drömponny Braven och det var en jättehäftig kombo! Upptäckte också att det går att köpa färgade träns på House of Charisma, de röda pullartränsen såg häftiga ut! Jag tycker fortfarande det är trist att Ponnyprakt är borta, särskilt eftersom jag tyckte deras kombiträns var så fantastiska att jag bestämde mig redan för många år sedan att skaffa ett sånt då jag skaffar häst - får sy ett själv helt enkelt x)
 
   Kombitränset är en grimma i nylon med möjlighet att knäppa fast bettet via ringar i sidostyckena - tänk vad perfekt för långritter då man kan knäppa loss bettet? Finns en ring att knäppa fast grimskaft i en ring under nosgrimman också.
 
   Undrar lite, igen, varför jag inte gillar såna här träns i SSO. Kanske för att det där är en så vanlig grej, och dessutom rätt svårt att matcha? Det ÄR ju ett problem i spelet, det finns enormt mycket utrustning men varje del (av det som kommit senaste året) passar egentligen bara till sitt eget set eller till någon enstaka annan grej om man har tur. Det är ju iaf bättre nu än vid spelets början då det var totalt omöjligt att inte se ut som en vandrande Pride-parad (inte för att det är något fel på paraden men man kanske vill ha möjligheten att klä sig lite mer diskret haha) just för att allt som gick att köpa var i gälla färger som inte matchade någonting annat.
   Tacka vet jag möjligheten att få ha svart och brunt läder om man vill ;) De här tränsen är ändå något som sticker ut och sånt är också roligt.


Sigrid Winterdotter

Jag gillar inte helfärgade träns, men de svarta där remmen närmast halsen (vet inte vad den heter) är färgad tycker jag om.

Tilde Miststorm

Åh, där jag rider har vi inga färgglada träns men det finns en supersöt grimma. Hihi, den är ljusrosa och ullig, passar jättebra till mörkbruna hästar!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.