Chrome Pointer

Mina svar på era frågor (igen)

   Här är lite svar - och fler kommer senare. Som vanligt så har jag valt bort några frågor, då jag inte vill svara på saker jag tycker är för personliga. Jag vill inte dela med mig av ALLT på nätet :)
 
Från Emma Mousefall:
Vilken var den första hästen du köpte i spelet? 
   Iddy! Jag köpte min första pålle, Holländska Varmblodet Wildheart, samma dag som alla Life Time-spelare fick testa hästfunktionen. Iddan har spenderat längre perioder på Azkaban- förlåt, Hästön, pga platsbrist men han har ju varit med länge och jag tycker det är en himla fin häst. Eller ja, färgen är fin, men jag är ju inte så förtjust i den där gamla modellen på häst längre. (Sorry Iddan)
 
   Wildheart, aka. Iddy
 
Sålde du någon häst för att köpa andra hästar innan man kunde skicka iväg hästarna till hästön?
   Nej, jag har aldrig sålt en häst i Star Stable, någonsin! Mina hårt förvärvade pixelhästar, kan ju inte göra mig av med dem ♥
 
Från Hannah Swordstar:
Vad är det bästa respektive sämsta med sso enligt dig? 
   Asså det här är så otroligt svårt att svara på! Bästa kan nog vara att vi får följa utvecklingen av ett spel som aldrig riktigt blir färdigt, men som samtidigt är så pass bra på vägen. Sämsta är då det är dålig stämning bland spelare och då storbråk startar av de mest dumma anledningar.

Vilken/vilka NPC vill du se mer av? 
   HAYDEN! Jorviks egna Mr Grumpy är hur kul som helst och jag är så himla nyfiken på vad Alberta är för djur. Känns som att det är typ en vild minigris eller något?

Finns det något uppdrag du blivit besviken på? I så fall vilket? 
   Jag har alltid varit rätt tacksam över uppdrag alls, eftersom jag har spelat från dag 1 och uppdragen faktiskt tog slut redan efter ett par timmar. Jag har nog aldrig haft några direkta förväntningar, just för att jag alltid bara varit på helspänn för att få något nytt att göra. Om något kan jag ju självklart bli besviken på att uppdrag tar slut "för fort" och man måste vänta på nya delar, men jag har nog aldrig blivit besviken över hur uppdrag har gått till vad jag kan minnas.

Vilken av dina hästar är roligast att redigera?
   Heh... om man litar på min redigeringsmapp är det Ash, för han syns ÖVERALLT. Jag hinner dock inte redigera ens hälften så mycket som jag skulle vilja, så jag tror nog jag skulle ha riktiga favoriter om jag hade mer tid att sitta med det. Det är dock riktigt kul att "blanda" hästar, liksom att ta en textur från spelet och korsa den med en lineart som "egentligen" inte hör till den.
 
   Den här hästen har textur från en Morganhäst, men linearten är självklart baserad på en arab. Hästen i spelet har inte heller strumpor eller några tecken i ansiktet.
 
Från Sigrid Winterdotter:
Om du blev utvald till Ödesryttare (tänk att det händer irel, du är på stallet om sen blir du typ "utvald" eller idk), hur skulle du reagera? Vad skulle du göra?
   Åh herregud... det kan ju dels bero på lite på hästen man paras ihop med! Ödesryttarna rider ju bara hingstar/vallacker så jag kan tänka mig att jag isf skulle få den tossiga lille grabben jag nyligen börjat rida som min partner in crime och då är jag körd inom en timme x)
   Nejmen seriöst, hade väl blivit typ livrädd. Man blir väl inte direkt "oj men hoppsan så jag ska rädda världen, gud vad roligt tror ni att jag hinner med det på tisdag?" utan jag kan tänka mig att det blir aningen större reaktion.
 
Från Autumn:
Varför spelar du alltid som Penelope på SSO? :)
   Det gör jag inte - jag spelar bara på Penelope Kinglee kanske en eller två gånger varannan vecka som max, men jag spelar på Esmeralda Silverforce i princip dagligen. Vad som syns på min YouTube-kanal avspeglar inte mitt spelande av spelet alls!
 


Sigrid Winterdotter

Ja eller hur, man vlir väl typ " SÅ JAG SKA FAJTAS MOT LIVSFARLGIA MONSTER??"

Tilde Miststorm

Haha, man bah "nej men jag har lite fullt upp den här veckan, skulle jag inte kunna rädda världen nästa istället? Annars kanske min kompis kunde göra det istället, vet inte om jag orkar." XD

Vilda Snownight

"oj men hoppsan så jag ska rädda världen, gud vad roligt tror ni att jag hinner med det på tisdag?"

Det känns som om det är karaktärens reaktion i sso. xD

Okej, rädda världen nu igen! Mot nästa nära-döden-upplevelser tillsammans med min trogna häst och med totala främlingar, som inte ens kan hämta en borste som ligger två meter bort!

Svar: Haha eller hur
Esmeralda Silverforce

Amanda

Jag vet vad Alberta är för djur ;) vill dock inte spoila för alla läsare som inte vill veta :)

Svar: Nej du, spoilers från spelfilerna vill vi absolut inte ha här!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.