Chrome Pointer

Cool ikon

    Ja det tar tid för mig innan jag backar och rensar ur mina Frapsmappar ordentligt, don't judge plz 
 
   Star Stables hästtränare har haft en extra cool ikon över sig sedan Leda Häst-funktionen kom till spelet.
 
   Bild från en snöig dag då Esme tycker det kan vara bra att lära sig hur man leder en häst efter att ha ridit runt på Jorvik i fyra år
 
   Hästtränaren har ju den fina ikonen från spelets logga (jag tycker hästhuvudet är jättefint, jag hoppas att det återkommer på fler sätt i olika designer i framtiden!) över huvudet - men jag tänkte redan då på att det inte är första gången man sett liknande. Då Star Stables allra första trailer släpptes på Krita-perioden - eller ja, kanske max ett år innan spelet släpptes eller något idk - fanns det fler ikoner över olika karaktärer, t ex en spruta över veterinären och en hammare över en gubbe som möjligen kanske... äh jag venne, han kanske skulle vara hovslagare? Ingen aning.
 
   Hög kvalité på den här videon, hahaha ser ni att muspekaren är kvar i högra hörnet? x) Man kan liksom inte fatta att Silvergladebyn kunde ha sett ut såhär heller. (Om ni vill se hela trailern, klicka HÄR!)
 
   Jag skulle tycka det var kul om såna där symboler faktiskt skulle komma till spelet! Liksom åtminstone den där sprutan för veterinären, eller ett stetoskop om man tror att folk inte klarar av att titta på sprutor.
   Är sjukt nyfiken på vad hammaren kunde ha varit - har ni någon idé av vad tanken kan ha varit med den?


Justine Greennose

hammaren hade kunnat vara en liten shop för hästskor :3 något di säkert skulle gilla ;)

Svar: Hästskor med schyst bonus är mitt liv vettu
Esmeralda Silverforce

Hazel Oaklord

Jag har en fråga om spelet: För några dagar sedan fick jag tillgång till Epona, och jag undrar bara om det finns ett färjeläge i Epona?

Svar: Det finns en hamn, men inget färjeläge. Däremot sträcker sig transporterna över både Epona och Skördebygden, så man kan åka från t ex Jarlaheim direkt till New Hillcrest.
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

eh hovslagare? idk vad det annars skulle vara, vapensmed?

Svar: Om jag inte får en hammare att puckla på Garnok med kommer jag bli högst besviken
Esmeralda Silverforce

Elin Muftig

fråga: vart köpte du ditt harry potter spel ( det du lägger upp på din youtube kanal) ?

Svar: Inte en aning, jag har ägt spelet sen det kom ut i butik 2004.
Esmeralda Silverforce

Rännan Blåbro

Kritaperioden dööör x'D Som tidigare kommentarer sagt, hammaren kanske var till hovslagare? Appropå hästskor så kom jag och tänka på en idé jag fick typ 2013. Hur häftigt skulle det inte va om man kunde köpa fler olika typer av hästskor, och de gav ifrån sig vissa effekter? Ett par hästskor lämnar eldavtryck i marken som Khaan, andra isbitar och vissa ger ifrån sig små glittriga stoftmoln :D De tillför kanske inte mycket till spelet, men jag skulle älska att springa runt med ett par eldiga hästskor (hejhej bra användning till videos!!) i spelet och lämna badass brinnande hovavtryck >:3

Svar: Men sluuuuuuta vad coolt :D Dags att börja spamma SSO med jobbiga mail igen hehehe
Esmeralda Silverforce

Ebba

Jag tyckte korna i videon var finare än de korna vi har nu! Haha starstable, ge oss mer kossor!

Nu fick jag en idé, hur häftigt vore det inte om alla djur, tex får, kaniner, katter, kor o grisar m.m fick nya animationer o texturer!? Muuuuuuu

Svar: Koooooor
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Hammaren kanske skulle vara på nån som gör klubbarna? Alltså en sån som man går till om MSN vill skapa en klubb?! Äh, vet inte!

Daniela Silvergarden

Jag tror att hammaren är en sån man använder i möten, alltså "härmed öppnas mötet" och man slår hammaren i bordet, det är min gissning :D

Simone Mightyborn

Länken funkade inte för mig, vart finns den att nå i någon annan väg? :D

Tilde Miststorm

Det skulle ju kunna vara en hovslagare som typ alla säger.
Men tänk om man liksom kunde hjälpa till att sätta på hästskor, hur coolt skulle inte det vara. Man skulle ju kunna få lite bonus beroende på hur bra man har satt på hästskon. Typ använda sig av sånt som med regnbågar och om man klickar rätt kanske 5 gång i rad får man X antal extra t ex i snabbhet.
Haha, rätt konstig idé som kom upp i mitt huvud. XD Man kan ju drömma...

Corinne Macball

Det skulle vara en hovslagare

Sigrid Winterdotter

Hammare? Nänä, tänker mer svärd-yxa-lie-blandning.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.