Chrome Pointer

Jösses i min lilla låda

   Först och främst vill jag tipsa om ett blogginlägg skrivet av en av mina favoritbloggare - kika in hos Rose Shadowlee och läs ett intressant inlägg HÄR!
 
   Så idag var det sista episoden av The Star Stable Show (för den här gången?), och tre nya kompisar kom till SSO! Jorvikiska urhästar - urcoolt får jag säga då!
 
 
   Jag har ALLTID önskat mig hästar som påminner om/liknar Starshine. Jag är nog lite lesden över att ingen skimmel med blå man och blå ben kom till spelet, men jag tycker de här tre nya polarna är riktigt coola och jag tycker det var riktigt schyst av SSO att ge oss en svart häst med röd man. Ni minns väl Ms Morses häst som så många har suktat efter genom åren?
   Ändå så kommer jag mest köpa hästarna för att det är en rolig grej (och pga samlarvärde hehe), och kanske inte för att jag tycker de är jättefina så. Det fanns absolut kombinationer jag tyckte bättre om, men jag är samtidigt så himla glad över att det här händer!
   Magin sen då! Hästarna ser alltså ut som rätt normala pållehästar då man går runt i städer och på större vägar, men i vissa områden ska deras magi "öka" och de får sina magiska färger... Jag tycker det är ett jättebra beslut, eftersom man på ett sätt får två hästar för samma pris som en halv (399 SC är ju en av de billigaste hästarna någonsin!) samtidigt som de som gnäller över att magiska hästar inte hör hemma i SSO (ni är medvetna om att spelet bygger på en elva år gammal story om en häst med blå man som slåss mot en utomjordisk bläckfisk va?) inte behöver se dem mer än nödvändigt.
   Och vid det här laget vet vi ju alla att 98% av spelarna kommer tröttna på hästarna lagom till att nästa hästras släpps, så man behöver ju inte göra en höna av en fjäder!
 
   Jag tycker det här är superkul - vad tycker ni? Och glöm inte att hästarna försvinner igen i nästa uppdatering, så köp dem nu om ni vill ha en!






Rännan Blåbro

Jag köpte alla, den största faktorn är för att de försvinner nästa vecka och gör dem till limited edition. Men också för att jag tycker alla är himla fina, speciellt den svarta wannabe Mrs. Morse hästen som jag velat ha sen jag såg den hehe. Älskar att de blir mer magiska i vildmarken och tar fram sina "sanna jag", vi behöver mer magi i spelet (vill att våra karaktärer ska kunna använda magi!!) när Jorvik och hela storyn redan är magisk. Men det är inte så mycket magi visuellt och till vardagen i spelet. (Finns ju i huvuduppdrag men det är kortvarigt)

Tuva Goldpaw

Haha, jag ska köpa minst en, även fast jag intalat mig själv att bara ha en häst per kroppstyp... Men å andra sidan är de väldigt fina, så jag köper nog fler... X)

Lottie Snöfödd

Köpte alla för samlarvärdets skull (sedan är de rätt söta också!) men också för att den häst jag ville vinna tillsammans med dig faktiskt kom till spelet. Du kan tro hur lycklig jag var!
Men verkligen en häftig idé från teamets sida all cred. Allt jag saknar är en Starshine-häst. Men de kanske ville hålla honom lite mer speciell.

Blir kul att ses på tisdag, förresten!

Vilda Snownight

Jag hade beslutsångest för en timme haha men tillslut blev det den svarta och lila. Är sjukt sugen på den blåa även fast jag inte gillar den blåa färgen, den mörkgröna är AWEZUM. Men jag har fortfarande 6 dagar på mig att bestämma mig om det ska bli en tredje. xD

Luna

Jag köpte den svarta, Onyxflame aka Onyx. Men det finns ingen mörkgrön, Vilda..?

Ebba

Lite surt då man inte är starrider men som jag fattade skulle de kanske komma tillbaks och då kan man hoppas på att man är starrider.

jennifer purpleheart

Köpte alla tre då jag älskade allihop! Plus att jag blev så fruktansvärt nöjd över namnen jag kom på till dem! xD

Tilde Miststorm

Tyckte dom var jättesöta! Efter typ 5 minuter hade jag en hemma i stallet XD.
Hade dock lite svårt att bestämma mig meklan den blåa och den röd svarta, tillslut blev det den blås med tanke på att jag skulle vilja att den röd svarta var lite mer åt svara hållet.

Tilde Miststorm

Svarta skulle det stå. XD

Quinn Catforce

Jag tycker det är jättekul! Köpte alla! Och de är såå söta! Synd bara att de är så långsamma! De är ju typ lika stora som ponnyerna och lika "snabba" men räknas ändå som hästar! Man kan iallafall inte göra ponnyloppet med dem!? (Testade!)
Lila: Silvermagic "Magic"
Röd: Silverfire "Elden"
Blå: Silver Rainbow "Rainbow"

Iris Highgarden

Hästarna är så söta! Köpte den lila (Angelsecret) och den svarta (Darkangel)

Molly :)

Köpte bara 1 :P den lila❤️❤️❤️

Johanna

Önskar verkligen att jag kunde köpa en, men jag har för lite Star Coins!

Leah Pandalake

Jag fastnade tyvärr faktiskt inte för någon men ska samla på mig alla "bara för att". De är ju så coola och billiga ;) En sjukt kul grej!

Tilde Darkstorm

Köpte alla, mest för att bara ha dem men jag tycker att de är sjukt coola! Dessutom så hade jag gjort en svart häst med röd man och röda ögon, så denna är ju nästintill perfekt! Sjukt glad iallafall. Och ni som klagar på SSO för att det är för DYRT, skärp er nu va. Jag trodde att de skulle kosta runt 1000 bara för att de var så speciella! Jag är nöjd med allt, förutom att hästarna skulle ha fler ställen där de är färgade :)

Tilde Darkstorm

Kan dra namnen ifall någon vill ha inspiration!
Röda: Stormhero aka Hydra (Favoriten).
Blå: Bluepower aka Poseidon.
Lila: Herofall aka Hermes.

Amanda Rainwood

*internally cursing my lack of working computer*

Jag älskar konceptet med dessa hästar. Har absolut inget att klaga på, mer magi åt Jorvikfolket! Min personliga favorit är nog den silvergrå eftersom att den liknar en av mina kära gamla rollspelskaraktärer, men Mrs Morse-pållen var väldigt häftig den med..

Ronja McKnight

Alltså jag älskar dessa! Skall köpa två av de. När jag kollar "in city" bilderna där de är "som vilken häst som helst" så känns de som sso gjort de svartvita :)
Också alltid velat ha en Starshine häst, Concorde men Mrs Morse;)

Savannah Wolfborn

Jag köpte allihop, och jag skrek nästan högt av glädje när jag såg att den svarta med röd man och svans var bland de som släpptes. Jag hade just den som ett av mina bidrag i tävlingen, så jag är supernöjd att åtminstone få äga den.

Evangeline

Jag tycker att de är riktigt coola! Jag köpte den lila och döpte den, "off-game", till Pompei :)

Cecilia Gladefield

Klockren kommentar med Starshine och "bläckfisken" ;DD haha
Köpte alla tre jag med.
Det lustiga var att de kom samma vecka som klubben jag är med i har my little pony tema vecka xD Vilken timing! haha ;P

Angelica Silversong

Jag har den blåa, döpt till Watercry "Poseidon"

Eva Bunnyland

Jag tycker också att hästarna påminner om Starshine! Jag ska köpa en idag... Den svarta med röd man, svans, ben och ögon! Så häftigt!! :) Den ska heta Rubynight om det finns annars får det bli Rubyfox! :D

Doris Dogforest

Köpte den lila!
Kunde ej bestämma om den skulle heta Feas eller Moonas men det blev Moonas...

Lorraine Beegirl

Jag hade beslutsångest mellan den blåa och den svartröda, den lila tyckte jag verkligen inte var fin. Men jag köpte den rödsvarta, hade inte råd med båda. Han fick iaf heta Rubymystery, ruby efter den röda färgen och mystery för att det är ett mysterium att han blir sådan. Dock har jag andra namn på mina hästar än de som man väljer, så han heter Ruben aka Rubbe efter en vän irl😄

Lovisa Westforest

Jag blev helt kär i den röd-svarta! Vill döpa den till något ifrån en mytologi eller liknande så har googlat runt som en tok utan att hitta något, borde det inte finnas någon (häst, människa eller annat djur) som är svart med röda ögon liksom!? Har du någon förslag? Skulle vara enormt tacksam!

Svar: Tyvärr, kan inte komma på något!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.