Chrome Pointer

Frågan om Anne

   För mig har det ALDRIG funnits några frågetecken huruvida Anne ska komma till spelet eller inte - för varför skulle hon bortses från i Star Stable? Jag kan ju tycka att hon fick en lite orättvis behandling i Star Stable-spelen (alltså de originala), där hon bara var med i två av fyra spel. I både Höst- och Vinterryttaren är hon bara spårlöst borta och hon nämns inte en enda gång. Sen är hon en viktigare gestalt i Vårryttaren för att sedan bli en lite mer oviktig sidofigur i Sommarryttaren.
 
   Nu har vi ju fått det typ-bekräftat av Game Director Marcus i den senaste intervjun med honom att Anne kommer dyka upp. Hur och när det händer kan bara tiden utvisa, men det har ju hintats rätt kraftigt om att Anne är i Pandoria. Jag kan inte se att hon är någon annanstans (om det nu inte är så att det händer skumma saker runt Djävulsklyftan, som jag fortfarande är sanslöst nyfiken över), och tanken på Pandoria är verkligen lockande. Kan knappt vänta på den dagen vi får utforska dimensionen i SSO - minns ni den gamla Instagrambilden från SSO-teamet där vi faktiskt fick en liten sneak peek på något som skulle kunna vara Pandoria?
 
   Ca 50 veckor har gått sedan den här bilden lades upp! Frågan är vad animatören Mattias gör...? (och varför det är vatten i förgrunden)
 
   Nejmen ni ser ju på skärmen, vad skulle det annars vara?
 
   Anne i Pandoria - Starshine Legacy: Episod 3. SSL-spelen är tyvärr lite svåra att fota i, så det är inte lätt att få så många bilder som är bättre än den här. Hela stället är iaf genomgående rosa och lila. (Är tacksam över att statyerna framför henne ser annorlunda ut i Väktarnas Dal i SSO. Mycket snyggare nu!)
 
   Jag tror bara det är en fråga om tid. Vi kommer nog få träffa Anne igen en dag, och jag tror att Pandoria är alldeles för coolt för att undvikas.
 
 






Luna

Det kom ju en StarStable Show tror jag det var där vi fick se hur SoulRidersernas nya utseende kommer se ut, och då visades ju även Anne upp

Valle

Ska bli kul att träffa henne, och speciellt hennes söta polle. Skulle vara riktigt spännande att åka ner till pandoria :")!

Sigrid Winterdotter

Glöm inte att det tar väldigt lång tid att koda en ny dimension, men portal och allt, och samt att koda Anne och Concorde med röst och animationer. Och handlingen för rädda Anne-uppdraget.

signe swordstar

Argh nu gjorde ju du mig jätte nyfiken men har ju fått sneaks peeks på Anne tex soul tidernas nya utseende odå var ju Anne med så nån vet ju aldrig, det kan ju bli som med Draco (Malfoy) att uppdragen kommer onsdagen innan julafton vem vet... 😉

Ida

Esme! Jag vet att du förut varit bekymrad över att hästspelen håller på att dö ut, och jag har kollat dina inlägg om tidigare spel du spelat och tror mig har hittat två stycken JÄTTEBRA spel som du inte spelat! Horsez ranch rescue och horsez imagine champion rider. Har spelat dessa spel själv och dom är jätte bra verkligen så det kanske är värt att ta en titt på!

Rännan Blåbro

Jag hoppas verkligen vi kommer få åka till Pandoria själva för att hämta Anne. Jag vill se hur det ser ut i SSO's värld och vi behöver lite mer action än att bara höra om det i dialogen x')

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.