Chrome Pointer

Tanke om ny häst

   Egentligen varje gång som det kommer nya hästar till spelet (även då det "bara" är nya färgvariationer) känner jag att jag vill köpa hästen - men jag låter bli av den enkla anledningen av att jag tycker det är för krångligt.
 
   I hemstallet kan man ha max tio hästar åt gången. Det innebär att jag måste ha över femton hästar på Azkaba- förlåt, Hästön. Hästar som man egentligen vill se lite mer av - för man har ju ändå köpt dem. Det är ju ett stort problem, att man nästan blir bestraffad för att köpa hästar = bidra med mer pengar till SSO då man gör av med Star Coins. Just nu, då jag knappt minns hur några av mina hästar ser ut, är det så himla onödigt att köpa nya, för jag vill ändå inte sälja av några.
 
   Jag sätter mitt hopp till att då våra hemstall uppdateras senare i år, att det kommer finnas möjlighet att ha fler hästar i stallet åt gången. Då blir det en annan grej, då man kan ha koll på sina hästar. Då tänker jag att det blir värt det igen!
   Så länge avvaktar jag - även om det kliar i fingrarna. Men det kan ju hända att det dyker upp en häst som får mig att ändra mig, haha...
 
   SSO har verkligen stepped up their game med bilderna som släppts på sistone! Iaf, de här tre är jättefina och särskilt Shiren och Fullblodet är hästar jag redan funderar på. Quartern har jättefin färg, men tyvärr gillar jag inte riktigt hur den rör sig - den är mycket stelare än de hästar som släpps idag, bara ett år senare!
 
 


Sabrina Greenlord

Gillar inte heller hur quartern rör sig. Sååå fult! Samt ryttarens sits!

Quinn Catforce

Jag kommer nångång i framtiden (då jag har och har hunnit köpa alla islandshästar och några andra hästar jag planerat) köpa fullblodet, jag gillar inte riktigt shiren, det där vita den har på sidorna tycker jag ser lite konstigt ut, Quartern är söt men färgen är ju väldigt ovanlig och inte riktigt min stil...🤔
Håller iallafall på att rita upp hur mitt drömhemstall skulle se ut uppifrån😊 Måste nog göra en ny modell senare, det blir ett ganska konstigt stall med 13 boxar😂

Valle

Har fått skicka iväg många av mina andra hästar, tyvärr. Dom jag har i stallet där nu är dom nyaste hästarna, och sen när jag vill köpa en ny häst mst jag skicka iväg en ytligare häst. Lite synd, faktiskt.

Hazel Oaklord

Jag älskar stora hästar så jag vill ha fler shirehästar, men ja, det här problemet med de nuvarande platsbristerna i stallet...hoppas verkligen att man kan ha fler hästar hemma när hemstallen uppdateras!

Julia

En random fråga: vilket lag är du med i i Pokemon? Vet inte riktigt vilket jag ska välja haha x)

Svar: Holy Articuno - Mystic förstås :D
Esmeralda Silverforce

Juni Hawksmith

En idé skulle väl vara att när det nya hemstallet kommer börjar man med 10 boxar och om man vill kan man utöka med låt säga 2 boxar (man kan alltså välja att köpa 2 boxar åt gången tills man når en maxgräns, tex 25 boxar eller dylikt.) för en summa av 250 sc (fett dyrt tho men men), eller något liknande. På så sätt så kan man välja om man vill ha hästarna på hästön eller betala en extra summa för att ha fler boxar. Eller som många andra redan har spånat på, en hästhage som man bara kan nå via hemstallet. Jag själv HATAR att ha mina hästar på hästön då det känns ,som du säger, som ett fängelse och med tanke på att jag är rätt fånig av mig och lätt knyter band till mina pixelhästar så gör det ännu ondare att skicka dit dem, haha!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.