Chrome Pointer

Pro tips till Pokémon GO

  • Gå till inställningarna i spelet och välj "Battery saver". Då du håller mobilen uppochner medan du har spelet uppe blir skärmen svart = du sparar batteri. Telefonen kommer fortfarande vibrera då du möter en Pokémon.
 
  • För att spara ännu mer batteri kan du stänga av musik, ljud och vibrationerna. Bäst är att spara antingen ljud, vibrationerna eller båda dessa, annars missar man lätt nya Pokémon.
 
  • Om du rör dig i områden med mycket trafik, lita på att telefonen berättar för dig då det kommer en Pokémon och håll istället ögonen på bilarna. Jag lovar, ni kommer märka om telefonen skakar till så länge som man håller i den.
 
  • Om du cyklar, tänk på att inte cykla för fort. Om du går över 30km/h kommer GPSen inte hänga med, och appen tror du färdas i en bil. Om du ska kläcka ägg måste du tänka på det här, för om du går över 30km/h kommer dina steg inte räknas.
 
  • Har du en massa ägg som ska kläckas? Lägg alla ägg som kommer gå fort att kläcka (alltså de på 2 och 5km) i din Incubator med ändlöst antal användningar, och lägg 10km-äggen i en tillfällig Incubator. Då kan du fortsätta kläcka många ägg på kortare tid utan att behöva köpa nya Incubators.
 
  • Vänta med att utveckla dina Pokémon tills du kan utveckla många på en gång. Aktivera ett Lucky Egg och börja utveckla - du kommer få dubbelt med XP under en halvtimme och kan lätt tjäna ihop mycket XP på mycket kort tid.
 
   Hur går det för er med Pokémon GO? Jag spelade i princip ingenting i helgen, men på väg hem från jobbet igår gick jag upp till level 12 och hittade på mycket kort tid Pikachu, Growlithe, Oddish, Paras, Staryu, Ekans, samt ett monster till Vaporeon (792 i CP, den högsta jag har än!) som jag otroligt nog lyckades fånga på förska försöket. Så himla kul att kunna hitta så många nya på så kort tid då man inte gjort annat än att fånga Pidgeys, Rattatas och Magnemites i varje gathörn sista veckan!


Sally Hawklord

Finns det en Pokemon som heter paras?? Bästa namnet hittilsXD

Svar: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Paras_(Pok%C3%A9mon)
Esmeralda Silverforce

Valle

Är nästan rädd för att ladda ner spelet, mest pga att jag ska bli för beroende och att det går ut över alla andra mina spel! Funderar mest på hur länge ett batteri håller (ta iphone 5 som exempel)?

Svar: Om du är ute i en halvtimme och hela tiden spelar aktivt går det ner med kanske 20-30 procent.
Esmeralda Silverforce

Minna Silverhill

Har än så länge bara fångat en pokémon, har ännu inte listat ut hur jag ska kasta bollarna cx

Svar: Swipa uppåt bara!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Har velat köra Pokemon Go i typ en vecka, men så fort jag går utanför dörren så dör jag av värme så har inte kunnat kört. Men är taggad på att köra så fort det blir lite svalare. Så hitills är min bästa en Voltorb med cp 88 xD

Lova Winterside

Har spelat spelet ända sedan det officiellt släpptes i Sverige och är nu i level 11, snart level 12. Eftersom jag bor i ett väldigt litet samhälle så spawnar det väldigt få pokemons här men har lyckats få en 827 CP vaporeon :)

Amedea Misthaven

Åker man till stan så finns det extremt många pokemons, har 207 pokemons (mst skicka in till proffesorn snart) den bästa har 538 CP

Svar: Jorå, så länge man är i större tätbebyggda områden finns det sjukt mycket Pokémon!
Esmeralda Silverforce

Scarlett Darkhill

Att få tillbaka sin pokeboll ifall man klickar på den är bara en myt och Pokemon GO teamet har sagt själv att den funktionen inte finns i spelet

Svar: Ajfasen, bevisar väl återigen på hur askass jag är på att räkna och ha koll på siffror! Plockar ner punkten.
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag vet att du har ändrat din bloggdesign mycket men vilken design har du som grund?

Svar: En av Amandah Thunberg, men det är några kodfel i den som gör att många har haft problem med den. Jag har lyckats rätta till det, men jag kan ju inte påstå att jag minns vadfasen jag gjorde...
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Det verkar finnas samma kodfel i nästan alla bloggdesigns som många inte verkar kunna lösa, själv fattar jag absolut inget med kodning och skulle aldrig veta hur man löser något.

Cassandra Watersmith

Stefanie, jag vet hur man löser de flesta kodfelen i de designerna. Släng iväg en kommentar på min blogg så kanske jag kan hjälpa dig :) ^^

Amedea Misthaven

Vänta, va?? Menar du till personen över eller va?

Svar: Nejdå, menar till dig!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Här var jag bor finns dt typ inte en ända Pokémon! Suck... Och jaå

Quinn Catforce

(Min telefon är jätteknäpp ibland så ärftligt avbröts det mitt i en mening just)
Och jag gick ut med hunden en kväll men där fanns inte en enda Pokémon! Vet ett ställe där det ska finnas några så jag borde gå dit nångång! Har bara inte orkat/hunnit/kommit ihåg!?

Quinn Catforce

Fågetecknet ska inte vara där!

Quinn Catforce

Därför* inte ärftligt

Fiona Underland

Jaha. Jag som redan har utvecklat en del pkmns sådär lite pö om pö. Jag har spelat sedan innan det släpptes, men jag har ännu inte hittat något pkmn-stop eller något sånt. Och nu är mina bollar slut. x). Att bo på landet är inte sådär värst kanon om man ska spela pkmn go. xD

Annabelle Wolfhand

Det går helt okej med tanke på att jag bor på landet. Bästa är en pidgeot på ca 350 CP x3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.