Chrome Pointer

Mrs Cloudmill

   Sist vi hade huvudstory fick vi träffa Mrs Cloudmill - Alex och James mamma.
 
 
   Det är faktiskt bara Alex vars familj vi har träffat, av alla fyra Ödesryttare. Lisas pappa och Annes mamma syntes i serietidningarna om Starshine Legacy, men inget mer än så. Mrs Cloudmill syntes som hastigast då hon ringde upp Alex i SSL4, men hon syntes bara i 2D och först i julas fick hon synas på riktigt.
 
   Jag undrar om det är så att vi får träffa även de andra Ödesryttarnas föräldrar? Lisas mamma är ju död, och hennes pappa jobbar på en av Dark Cores oljeplattformar (måste bli trevliga konversationer vid middagsbordet; "vad gjorde du idag då vännen?" "åh jag försökte sabotera för företaget du jobbar för, det gick helt okej så det finns en chans att du är arbetslös inom en snar framtid, hur var din dag?") och Annes mamma verkade lite äldre och åt det snobbigare hållet från serietidningen, men annars... vet vi noll. Lindas familj har aldrig nämnts alls. Alex har tre bröder som aldrig har synts, men övriga Ödesryttare verkar inte ha syskon.
   Spännande är det iaf, ser verkligen fram emot att få veta mer!


Meja Crazyrock

Ja, jag hoppas också på att vi får mer backstory till ödesryttarna!

Hazel Oaklord

Jag tror att det kommer uppdrag med de andras familjer, har för mig att jag läste det när uppdraget med Alex mamma kom. Tror det stod att det var början på något liksom...

Quinn Catforce

Haha jaa! Rolig tanke på hur det låter vid middagsbordet hemma hos Alex! :)

signe swordstar

Rolig tanke med konversationen cx men jag hoppas man får se typ lindas familj eller något<3

Claire Masterknight

James har ju synts, han står ju i Fort Pinta

Annabelle Zebranight

Men... Är James och Alex syskon!?

Svar: Jorå, flera uppdrag har dessutom handlat om det.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.