Chrome Pointer

Små söta kattungar

 
   Jag blev jätteglad över de jättegulliga kattungarna som kom till Sunfieldgården för et par veckor sedan! Jag passade på att köpa hela bunten. Jag gillar verkligen husdjuren i spelet och skulle använda den hela tiden om det bara fanns sadelväskor som matchade fler sadlar. Jag har flera gånger slösat Star Coins på att köpa en sadelväska som jag tänker "åh men va, har jag inte redan den här? Den måste jag ju ha!" och då jag kommer tillbaka till hemstallet upptäcker jag att det finns flera sadelväskor, med olika namn och olika priser som säljs på olika ställen - som ser exakt likadana ut. Irritationsmoment på hög nivå, särskilt då man i sin besvikelse säljer dubletten och igen och igen glömmer bort att man redan äger den där sadelväskan... jag lovar, jag har gjort det här tre gånger, minst.
   Superkul att katterna kom, nu hoppas jag bara på sadelväskor som funkar fint med fler sadlar - särskilt bruna sadelväskor efterfrågas från mitt håll, eftersom det inte finns en enda sadelväska som matchar någon av de bruna sadlar jag gillar att använda!






Leah Pandalake

Den orangefärgade med gulgröna ögon påminner mig så mycket om lilla Rufus!

Ellen Eveninggirl

Kattungarna var såå söta. Även fast jag ALDRIG använder sadel väska så var det kul att de kom. PS: Vilken osis att du oftast redan har de sadel väskor du köper.

Tanja Riverbell

Har gjort den tabben en gång, haha! Ops!

Ebba Youngland

Hahahaha kolla freja i bakgrunden! 😂

Tyra Yellowgirl

Esme, vart har du köpt västen som du har på dig på bilden?😊😊 Tacksam för svar😊⭐️

Svar: http://starstable.bplaced.net/db/en/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.