Chrome Pointer

SSO HQ

   I Governor's Fall finns ett väldigt speciellt HQ. Vi kan inte gå in i det (GM Siri påstår att han kan det but I won't believe it 'til I see it) - men jag älskar att det finns där och faktiskt har exakt samma ytterdörr som IRL! Eller ja, det finns ju ingen skylt utanför det riktiga kontoret, men dörren är densamma! :D (Och JA, det står på riktigt "Welcome home" på den riktiga dörren!)
 
 


Ylva

Kul!!!!
Älskar dig,du är bäst!!

Michelle Loudborn

Jag har vart på kontoret, riktigt fint! Träffade dig där också. Du verkade så engarerad i det du berättade och sa och det var så kul att lyssna på dig.
Kram

Ellie Sweetlord

Hej Esme! Hur har du gjort med din klubb Night Guards nu när du bytt server? Kram <3

Svar: Jag får helt enkelt överleva utan klubbkamraterna tills den dagen jag får lust att återvända till Air Star!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.