Chrome Pointer

SSO HQ

   I Governor's Fall finns ett väldigt speciellt HQ. Vi kan inte gå in i det (GM Siri påstår att han kan det but I won't believe it 'til I see it) - men jag älskar att det finns där och faktiskt har exakt samma ytterdörr som IRL! Eller ja, det finns ju ingen skylt utanför det riktiga kontoret, men dörren är densamma! :D (Och JA, det står på riktigt "Welcome home" på den riktiga dörren!)
 
 


Ylva

Kul!!!!
Älskar dig,du är bäst!!

Michelle Loudborn

Jag har vart på kontoret, riktigt fint! Träffade dig där också. Du verkade så engarerad i det du berättade och sa och det var så kul att lyssna på dig.
Kram

Ellie Sweetlord

Hej Esme! Hur har du gjort med din klubb Night Guards nu när du bytt server? Kram <3

Svar: Jag får helt enkelt överleva utan klubbkamraterna tills den dagen jag får lust att återvända till Air Star!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.