Chrome Pointer

Bara en kvar!

   Idag var årets näst sista onsdagsuppdatering! Jösses, vad fort det här året har gått. Dagens uppdatering var inte jättestor - vilket inte är oväntat. Det är JUL om tre dagar. Tror ni teamet hade velat släppa en stor uppdatering och riskera att något gick sönder? Precis.
   Jag tror inte det händer något spännande nästa vecka - årets sista uppdatering brukar alltid vara en rätt liten uppdatering med enbart nyårsgrejer, såååååååå... inte så stora hopp.
 
   Raptor har äntligen droppat jullåten som åtminstone jag hoppats på länge! Dock hör man ingenting, haha. Ljudet på hans musik är just nu riktigt låg i spelet. Hoppas att det fixas till innan han försvinner, vill gärna höra hur låten egentligen låter, haha x)
   Just nu är det ju en tävling igång med Raptor också! Ni kan se mer om den i videon nedan. Jag ska inte delta, men det ska bli riktigt roligt att se hur bidragen kommer se ut :D
 
 
 
   Jag kanske dyker upp igen senare, men nu ska jag krypa ner i soffan och läsa en bok - jag behöver fly undan alla juligheter ett tag innan jag blir tokig. Hare!


Amaranta pinklee

hej Esme jag testade och stänga av bakrunds ljudet och dra upp musiken till max angående raptors låt! hoppas att det funkar! god jul många hästkramar ami

Svar: Tycker dock inte man ska behöva göra så, jag vill ju höra spelmusiken också ;)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.