Chrome Pointer

Ett Wiki-uppdrag

   Mitt mål den här helgen är förutom att peta i Photoshop att få lite ordning på gamla sidor på Jorvikipedia. Det ska vara busenkelt att hitta saker och jag ska lägga in mallar på sidor så att man lätt hittar liknande grejer. T ex ska alla platser i vart och ett av de originala Star Stable-spelen få mallar så att man snabbt kommer vidare till alla platser i samma spel. Om det händer just den här helgen vet jag inte än, men det ska i vilket fall förberedas för det eftersom jag tror jag behöver koda ihop en helt ny mall för att få det som jag vill. HTML-kodning, eller CSS för den delen är inga större problem för mig på en sån här låg nivå, men Wikias kodning är rena rama grekiskan för mig så det kan sluta precis hur som helst, haha.
 
 
   Idag ser ni också sista avsnittet av min walkthrough genom Harry Potter & Fången från Azkaban på mi YouTube-kanal. Det var sjukt kul, men nu blir det en magipaus medan jag spurtar igenom PennyGirl. Jag har fortfarande inte spelat in Episod 4, vilket helt och hållet ligger på att jag har mått rätt dåligt under sommaren och helt enkelt inte orkade då det var dags. Det löser sig ändå, men det dröjer nog innan jag kan spela in igen.
 
   Nästa gång ni ser de här tre på min YouTube-kanal kommer de vara rätt mycket större än så här!


Victoria Ironfire

Hoppas du mår bättre snart. Efter alla videos som jag har lyssnat av dig, så hör jag att du är en kämpe. Du kommer fixa det här galant.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.