Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilka är dina minst använda plagg i SSO?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

   De plagg jag undviker är kjolar, klänningar och kappor. Jag tycker de är bulkiga, opraktiska och inte så snygga till häst. Då man går runt till fots tycker jag att alla tre är fina, men eftersom jag spenderar 90% av all min speltid sittandes på en häst så har jag inget att njuta av visuellt.
 
   Klänning och kjol har jag i princip aldrig använt, men kapporna hade jag rätt mycket tidigt i spelet. De är fina, det är de, men så länge som karaktären sitter ner... nej.
 
    Det händer fortfarande att undantag sker och att en kappa används!


Alexandra

Håller helt med, eller använder kappor ibland men händer int så ofta.
Har nog aldrig använda klänning, eftersom jag vill spela så verkligt som möjligt så skulle jag aldrig kunna tänka mig att ha klänning!

Sigrid Winterdotter

Klänningar och kjolar är bara till för fester känner jag...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.