Chrome Pointer

Vägen in i det makalösa Epona

   Ni kanske hade gissat det redan - men spoiler alert.
 
 
   Efter lite tålmodig väntan var det dags för mig att traska in i morse. Så mycket nytt bara i det hela med att komma in i Epona - kan ni förstå hur mycket härligt som väntar i framtiden?
 
   Första punkten vi kommer till är de inledande uppdragen med Herman. Jag tycker smset var GENIALISKT och jag hoppas att det kommer användas igen till andra uppdrag. Det känns ju väldigt passande ändå, eller hur? Så att man faktiskt vet vem det är som vill träffa en?
   Nummer två är då man hade konversationen inne i Hermans hus. Hur mysigt var det inte att man seriöst fick en kopp te medan man pratade?! Mysgubben Herman, haha. Det har varit några få uppdrag under senaste året där man fått cafégrejer i uppdrag, och även fast jag inte fikar själv (så ofta) är det dömysigt. Okej, kanske det var lite skumt att man fick en bunt clementiner av Mr Anwir då han nyss stulit en häst, men det är en annan historia.
 
 
   Sen dags att kuta mellan Jarlassons och Goldspurs. Dokumenten med Jack är en annan sån där genialisk grej - då man ser att det är hela HUNDRA dokument att skriva under blir man nästan lite kallsvettig och undrar vafasen som är på gång, men tack och lov får man lite hjälp på vägen...
 
 
   Uppdragen med Goldspurs kompass var också intressanta, just för att det var helt nytt. Riktigt cool idé tycker jag! Det gick ju rätt fort, men det var faktiskt en kul grej.
 
   Resan i sig då! Äntligen dags att ta sig dit! Jag tyckte det var antingen otippat att man INTE gick via en av grindarna, men bergsstigen var verkligen häftig. Lite Indiana Jones-känsla över de fallande stenblocken va, haha? Hittade dessutom en guldstjärna, woooop!
 
 
 
   Tänk då man tror att allt är chill. Man är över berget - och hamnar mitt i Hillcrest. Älskade stackars gamla by </3 Inte är det lugnt då heller, utan man blir jagad av G.E.D.-snubbar i värsta Starshine Legacy-andan, men inte lika svårt månne. Noterade ni den nya musiken? Me like :D
 
 
   Så, efter alla de där galenskaperna VAR MAN DÄR! Stormgården bredde ut sig och Tatiana Stormheart hälsar välkommen. Plöstligt gick det undan och grindar slogs upp - och där hade man det, nu är det bara att utforska järnet. Jag tyckte verkligen om det här med att använda kodlås, återigen känns det som att man verkligen GÖR något, vilket bidrar till bättre spelkänsla.
 
 
 
   Mer äventyr går självklart att nå redan där, men det tar vi senare. Jag motsätter mig ju övernattning som ni vet, så jag låter morgondagens uppdrag vara för nu och tar dem då jag har tid. Ska nog däremot ta mig en liten promenad i området senare idag och kika på alla spännande platser. Känner redan att jag hittar väldigt bra, jag som vanligtvis går vilse i en rak korridor, så det är inga större problem :D
 
   Hela denna långa resa kändes verkligen EPISK, och det tog ca 50 minuter att spela igenom allting inklusive mitt första möte med Pamela Moonriver. Man får ju dock aldrig nog, haha, känns som att man kan fortsätta hur länge som helst med dessa nya områden!
   Vad tyckte ni om äventyret? Vad tyckte ni mest om, fanns det något ni inte gillade? Kör på, ni vet att jag tycker det är jättekul att höra vad ni tyckte :D


Liva Winterside

Tycker att Epona är helt underbart! Bara guldstjärnorna kvar att hitta nu :D
Gillade nog i princip allt med Epona lika mycket dock så tycker jag att de skulle haft området på kartan i samma stil som de ändra delarna av jorvik, blev lite förvirrad när skog mm hade annorlunda "tecken".
Annars var det helt amazing c:

Alexis Waterstorm

Jag tyckte verkligen om Crescent Moon Village, jag skulle gett vad som helst för att bo där.

Nora Masterbridge

Bara jag som upptäckt Buck vid Fort Maria? :D

Lilly Underwood

Taggar för att få komma in och upptäcka! Ingen fungerande dator för tillfället ju, suck. Teknik...

Ebba Youngland

Hej! Jag tycker Epona är jättefint och toligs uppdrag m.m! Men nu till en annan grej..


Vart köpte du västen du har på dig? Den var jättefin! :D

Svar: Det är en belöning från arkeologin!
Esmeralda Silverforce

Ebba här uppe !!!

roliga ist Toligs! xD

Jennifer Purpleheart

Hej! Jag såg när jag spelade på mitt andra konto att GED i jarlaheim har ökat så att man får 85 ryktespoäng istället för 17! :D

Svar: Japp, SSO tog ner spelet en snabbis igår för att fixa det, det skulle ha kommit med i onsdags men något gick snett :)
Esmeralda Silverforce

Filipa Catdawn

Hejsan svejsan! Du jag undrar du är ju så bra på sso och antar att du utforskat hela Epona, jag undrar om du har hittat Fullmåneströmmen :)

Svar: Minns inte i detta nu - har inte varit precis överallt än och minns inte om jag fått upp det på kartan! Låter iaf som att du bör leta efter ett vattendrag :)
Esmeralda Silverforce

Leah Purplepie (världens fulaste namn)

Nora masterbridge, jag hittade också Buck vid fort Maria och jag bara : Whaaaat?! vad gör han här ??? (jag har star Shine så jag vet ju vem Buck är .. hehe)

Linnea Silentstar

Jag ÄLSKAR Epona! Det är så otroligt vackert :D Älskar alla nya växter och karaktärer! Uppdragen tycker jag var super roliga och jag hoppas det kommer mååånga fler snart! Älskar allt <3 Är dock sämst på att hitta så har gått vilse hur många gånger som helst xD Haha Epona är ju värsta labyrinten! Har inte hunnit utforska så mycket men imorgon ska jag lära mig hitta så att stackarna i klubben slipper hjälpa mig hela tiden... ;)

Matilda Sharkmountain

Är det bara jag som har väldigt svårt att vänja mig vid att man inte kan rida igenom se små granarna? xP

Svar: Haha jag är så van vid att rida på vägarna så jag har inte ens tänkt på det!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag älskade att man fick ett SMS från Herman, det kändes precis som PC spelen!
En annan sak jag tänkte på när jag gjorde uppdragen var att koden till Epona var 1234. Så har INGEN testat kodlåset haha. Starstablelogik antar jag. xD

Svar: Haha Jorviklogik 1.01, stå stilla på samma ställe tills man i panik testar något för att saker annars kommer skita sig totalt
Esmeralda Silverforce

vilde swiftgren

vad tyckte du när du kom till GDE och det stod gamla Hillcrest?

Svar: Tyckte och tyckte, haha, visste ju att Hillcrest bara var ett gruvhål numera! Lite mer bebyggelse än jag trott kanske!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Har någon hittat Butter-Hill Stallet än?

Svar: Tror faktiskt inte det finns i spelet än!
Esmeralda Silverforce

Jennifer Purpleheart

Vart hittade du den stjärnan har letat som en galning.. cx

Svar: På bergsstigen, direkt till vänster! (Tror jag haha)
Esmeralda Silverforce

Tilde 'Tuss' Darkstorm

Okej först och främst; AHHHHH!!! EPONA I LOVE YOU!

Puh, kan samla mig nu.

Jag älskar hur de har gjort (som du säger) så att man får vara med. Som dethär schiffret på Paddockön och koderna. Och kompassdelen var ju gudomlig!

Men jag tycker inte om att träskområdet har massa dimma D;

Btw, ska du på Sweden international horse show? Isåfall, kväll, eftermiddag? Dag? Vet du om sso kommer vara där. Själv nosar jag på fredag kväll, men måste skaffa hästvakt : /


Är riktigt tag på Grand Prix utan sadel och träns...

Aja ha det bra Esme! :D

Svar: Jag finns på SIHS torsdag kväll och hela dagen på lördag! :)
Esmeralda Silverforce

Maria

Jag tycker att det är kul att epona har kommit jag tycker om epona för att man får fler uppdrag och träffar nya karaktärer i star stable online

Emmie

vilken level måste man va i för att komma in i epona?

Svar: Minst level 15, men de flesta kommer in i level 16. Egentligen beror det inte på level, det beror på vilka uppdrag man har gjort innan!
Esmeralda Silverforce

Alma Seahome

Vilka uppdrag måste man ha gjort?

Svar: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Epona
Esmeralda Silverforce

Sally

Hej jag tycker att epona låter så himla colt är på level 16 men vet ej när jag kommer in måste man ha nån spesiel ryktes nivå med nått jag vill gärna komma in där lite jobbigt:) tacksam för svar

Svar: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Epona
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.